Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vegan 'mi!k' reep Esmeraldas 50% nieuwkomer bij Original Beans

Tholen - Original Beans heeft onlangs zijn eerste veganistische 'melkchocoladereep' Esmeraldas geïntroduceerd. Bezoekers van de Natexpo in Parijs kregen de afgelopen dagen (24-26 oktober) de kans om de 'vegan mi!k reep' te proeven. Deze single origin chocoladereep bevat drie natuurlijke ingrediënten: cacao afkomstig uit de Ecuador (de Esmeraldas kust), hele gemalen Spaanse Guara amandelen en rietsuiker. "Hiermee produceren we de romigste en fijnste vegan 'mi!kchocolade'", vertelt Virginie Faure namens Original Beans.

Virginie en haar collega Harald Sorst. Harald toont de Esmeraldas-reep.

Virginie geeft verder aan dat deze reep vrij veel cacao bevat. "Deze 'mi!k reep' bevat een cacaogehalte van 50%. Daarmee is dit één van de weinige vegan melkchocolade producten dat legaal kan claimen echte chocolade te zijn. Deze reep bevat elegante smaaktonen van giandjuga en gerstemout. Met de biologische Guara-amandelen uit dezelfde Spaanse provincie, die bijzonder voedzaam zijn, steunen we ook een speciaal project waarbij biologische landbouw wordt toegepast om woestijnvorming in Alicante tegen te gaan. De lancering van deze nieuwe reep heeft nog meer boerenfamilies en -dorpen in staat gesteld om economisch onafhankelijk te worden."

Philip Kauffmann, oprichter en CEO van Original Beans zegt: "Als we meer mensen willen aanmoedigen om geïnteresseerd te zijn in het klimaat en om stappen te zetten naar een meer veganistische manier van leven, dan moeten we deze levensstijl aantrekkelijker maken. Gezondheid, smaak, plezier, verhalen - dit zijn allemaal elementen die we al te vaak missen in het veganistische schap en in de veganistische keuken. Maar ze zijn de sleutel tot het rechtvaardigen van het prijskaartje dat klimaatbescherming nu eenmaal kost. Wij hebben er hard aan gewerkt om een melkchocoladereep te produceren die je mee naar huis wilt nemen. We hopen ons bedrijfsmotto hiermee weer waar te maken: 'Taste the rare and preserve it'." Dit motto is terug te vinden op de voorkant van de verpakking.

Voor meer informatie: nina@originalbeans.com en www.originalbeans.com