Nieuw: Vegan Choco Hazelnoot en Koffie Chocodip

'Team Roomijs' breidt uit

The NICE Company lanceert twee nieuwe roomijsjes: Vegan Choco Hazelnoot en Koffie Chocodip. 100% biologisch, en met liefde en respect voor mens en natuur gemaakt in Friesland. Dat is dus NICE: ijsjes om zorgeloos van te genieten. Team Roomijs Vorig jaar maakte NICE voor het eerst romige klassiekers op een stokje. Stracciatella en…

"Deze fruitpurees zijn speciaal ontwikkeld voor cocktails"

Chef’s Fruitproducts bvba heeft onlangs een nieuwe productlijn gelanceerd: Fruit Crush! Deze fruitpurees zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken in cocktails. Dit product is te verkrijgen in zes verschillende smaken, namelijk passievrucht, framboos, limoen, citroen, aardbei en mango.  Chef’s Fruitproducts bvba…

Nieuw: vrieslollies in vier smaken

Agropošta lanceert deze week biologische popsicles. Vrieslollies die je zelf thuis kunt invriezen. Een doosje bevat acht ice popsicles in de smaken aardbei, framboos, citroen en vlierbloesem. Het materiaal van de verpakking is volledig recyclebaar.  Het familiebedrijf startte in 2011 met het produceren van biologische…

Facebook Vreugdehoeve

Spirulina kleurt het ijs blauw

Het is een van de populairste ijssmaken die bij De Vreugdehoeve in Zwolle wordt verkocht: blauwvinger-ijs. IJs van schapenmelk dat met spirulina blauw wordt gekleurd. Indebuurt Zwolle nam een kijkje op de biologische melkschapenboerderij en laat in een video zien hoe het ijs wordt gemaakt. Klik hier om verder te lezen en de…

Drie nieuwe soorten biologische diepvriesgroenten voor D’aucy

Om te kunnen voldoen aan de steeds groter geworden marktvraag naar biologische diepvriesproducten en tegelijkertijd te kunnen voldoen aan de eisen van de EGalim-wet, heeft…

Bertyn betreedt bio-snackmarkt

"Comfortvoeding op z'n best"

Tholen - Nieuw in het aanbod van Bertyn is het gamma 'Bertyn Snack', met luxe bitterballen en kroketten, gemaakt van pure biologische ingrediënten. "Comfortvoeding op z'n best", vertelt Tim Spek, Sales manager Nederland voor Bertyn. Er zijn drie varianten Veggie & Bio bitterballen: Oesterzwam, Groenten en Groente-Kaas. Ook…

Sonneclaer IJs

Een kijkje achter de schermen bij Sonneclaer IJs

Een ijsje. De gemiddelde consument krijgt daar wel zin in zodra de zon gaat schijnen. Bij de ijsmakerijen van Sonneclaer wordt het hele jaar door vers ambachtelijk boerderij-ijs gemaakt. In de ruim twintig jaar dat er ijs wordt gemaakt, is het assortiment uitgebreid tot veertig smaken. Deze video geeft…

Winnaars: Beetgold, KISSYO, Davert, Lubs, Bauck, Sonnentor en Biobaula

Best New Product Awards gaan aan de Nederlanders voorbij

Tholen - Zojuist (13:00-13:45 uur) zijn de winnaars van de Best New Product Awards 2021 bekendgemaakt. De awarduitreiking vond dit keer online plaats tijdens de eSPECIAL. De prijzen in de zeven categorieën gingen achtereenvolgens naar Beetgold, KISSYO, Davert, Lubs, Bauck, Sonnentor en Biobaula.…

eSPECIAL van start gegaan

Dresscode BIOFACH 2021: teenslippers en joggingbroek

Tholen - Waar Neurenberg normaal gesproken op dit moment de 'place to be' is voor de internationale bio-branche, wisselen we nu vooral online informatie uit. Vanmorgen is de eSPECIAL BIOFACH VIVANESS van start gegaan. Hieraan nemen ook 52 Nederlandse 'exposanten' deel. Biojournaal maakt net als altijd…


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven