Premium frozen yoghurt nu ook bij Gorillas

Cookie Dough Caramel nieuw van West Coast Frozen Yoghurt

West Coast Frozen Yoghurt heeft een nieuwe smaak geïntroduceerd: Cookie Dough Caramel. Deze variant is speciaal ontwikkeld voor de samenwerking die West Coast Frozen Yoghurt aan is gegaan met Gorillas. Door de opname bij Gorillas kunnen consumenten in Nederland en België binnen 10 minuten een nieuwe…

Nieuw duurzaam ijsconcept: Little Cow & Cookies

The Organic Jersey Farm zet haar eerste stappen op Nederlandse bodem met het duurzame ijsconcept: Little Cow & Cookies. Little Cow & Cookies is biologisch ijs gemaakt van de boterzachte, biologische melk van de kleine Jersey koeien en verschillende ambachtelijke koekjes die ‘wereldberoemd’ zijn in…

Regenboogwaterijs teruggeroepen

Er wordt een recall uitgevoerd op Waterijs Regenboog van Boerderijs. Deze ijsjes kunnen sporen van Etyleenoxide bevatten doordat dit in één van de grondstoffen (guargom) aanwezig bleek te zijn. Om…

Veiligheidswaarschuwing voor AH Bio bosfruit ijsjes

Albert Heijn heeft besloten AH Bio bosfruit ijsjes met houdbaarheidsdatum 01-03-2023 per direct terug te halen. De reden hiervoor is de mogelijke aanwezigheid van sporen van ethyleenoxide. Bij het eten van AH Bio bosfruit ijsjes is er geen acuut gevaar voor de gezondheid. Alleen bij het eten van meerdere…

Fruit Peak en Fruit Wave uit voorzorg teruggeroepen

Udea en Ice Cream Factory roepen per direct uit voorzorg de Fruit Peak met THT 02-03-2023 en 05-04-2023 en Fruit Wave met THT 03-03-2023 en 06-04-2023 terug. De reden hiervoor is dat in navolging op een controle van de toeleverancier sporen van ethyleenoxide zijn aangetroffen in een van de grondstoffen…

Meer bio-snackopties bij Gimsel

Tholen - Gimsel verkoopt vanaf nu ook Bertyn snacks vanuit de diepvries. "Ik heb vorige week het schap ingericht en deze week starten we met een introductieactie. Gimsel is een trouwe klant van Bertyn, ze verkopen al jaren onze seitan. Nu hebben ze dus ook onze kroketten en bitterballen opgenomen. Hiermee zijn we zelfstandig…


Rss Twitter Instagram

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven