Diepvries

Erik Does: "Eind 2020 alles onder één dak"

Fotoreportage - Nieuwbouw Udea in volle gang

Tholen - De nieuwbouw van Udea is in volle gang. Algemeen directeur Erik Does maakte onlangs tijd vrij voor een rondleiding door het nieuwe pand dat gebouwd wordt op Foodpark Veghel, op een steenworp afstand van het huidige pand aan de Doornhoek. In het pand komt een ruimtebesparend en volledig…

Kwart productie Herbafrost bestaat uit biologische kruiden

Herbafrost is een van de marktleiders in de verwerking van kruiden. Een kwart van hun productie bestaat uit biologische kruiden. Zaakvoerder Peter Van Asten: "Herbafrost startte in 2000 en een jaar later werden de eerste biokruiden al verwerkt. In 2004 openden we in Vladslo bij Diksmuide een tweede…

"Waardering voor veelzijdig aanbod en kleinschalige opzet"

Puur! Horeca Event brengt horecaondernemers en leveranciers samen

Tholen - Het eerste Puur! Horeca Event is gisteren in Utrecht gehouden. Werkspoor Café De Leckere fungeerde als ontmoetingsplaats voor horecaondernemers en een groep leveranciers met veelal biologische producten. "Het was een erg leuke dag. Ik heb veel enthousiaste bezoekers gesproken. Zij waren niet…

Winnaars Best New Product Awards BIOFACH en VIVANESS bekend

Ook dit jaar konden de vakbezoekers van BIOFACH en VIVANESS hun stem uitbrengen voor de Best New Product Awards. Vrijdagmiddag werden de winnaars bekend gemaakt op de Novelty Stand in hal 8. Dit is een overzicht van de winnende producten op de BIOFACH-beursvloer: Fresh Products: Käserebellen GmbH met…

Fotoreportage Biojournaal toont Nederlandse inbreng BIOFACH

Van 13 tot en met 16 februari vormde de Duitse stad Neurenberg weer het middelpunt van de wereldwijde biologische sector. Ook vanuit Nederland neemt de belangstelling nog elk jaar toe. Voor het negende jaar op rij heeft de redactie van Biojournaal een rondgang gemaakt langs alle Nederlandse exposanten.…

Recordaantal van 2.989 internationale exposanten

Fotoreportage Nederlanders op BIOFACH 2019

Er stonden dit jaar maar liefst 2.989 exposanten op de BIOFACH. En samen met de VIVANESS kwam dit aantal zelfs op 3.273. Hiermee hebben de beurzen hun eigen record wederom verbroken. De exposanten kwamen uit 98 verschillende landen. De landen Botswana en de Comoren maakten hun debuut op de BIOFACH,…

Bekijk de fotoreportage met Nederlandse exposanten

51.500 bezoekers voor BIOFACH en VIVANESS

De BIOFACH en VIVANESS hebben gezamenlijk meer dan 51.500 bezoekers getrokken. De meeste bezoekers kwamen uit Duitsland (ongeveer de helft van de bezoekers) en de top 5 bestaat verder uit Italië, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Het congres bevestigde zijn rol als het grootste internationale kennis- en…

Fotoreportage Nederlanders op BIOFACH 2019

Tholen - De 30ste editie van de BIOFACH zit er op. Net als voorgaande jaren heeft de redactie van Biojournaal een rondgang gemaakt langs alle Nederlandse exposanten. Daarvan is een uitgebreide fotoreportage gemaakt. Het overgrote deel van de Nederlanders was weer te vinden in Hal 5, maar Nederland was in…

Nieuwe ijssmaak: sinaasappel steranijs met pure chocodip

"Er zijn 2 dingen die we bij NICE heel lekker vinden: fruit en pure chocolade", vertelt Kim Hiddink van NICE. "Na veel uitproberen, proeven en bijschaven in haar keuken, heeft Nina deze 2 ingrediënten samengebracht in een nieuw NICE ijsje: Sinaasappel Steranijs met Chocodip." "Het is een spannende…

Uitleg over melkeiwit in Bonvita ijsjes

“Kans op kruisbesmetting is niet uit te sluiten”

Gisteren (maandag 4 februari) werd bekend dat de allergiewaarschuwing van Bonvita uitgebreid is ( klik hier voor het artikel). Erik van Luyn geeft namens Bonvita de volgende…

Veiligheidswaarschuwing Bonvita uitgebreid

Bonvita waarschuwt voor een productiefout bij het produceren van het ijs. Het gaat om de volgende artikelen: Bonvita Bon-Ice Dark Chocolate 100 gram met EAN Code 8713965 900019 Bonvita Bon-Ice Rice Milk Chocolate 100 gram met EAN Code 8713965 900002 Bonvita Bon-Ice “Chocolate Rice Ice” 270 gram met EAN…


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven