Diepvries

"Desinfectiemiddel gefabriceerd toen ijsproductie stil lag"

Creatief met 3D-ijs

Tholen - 3D-ijs is de nieuwste optie bij B&G Foodfactory. De mogelijkheden zijn eindeloos, vertelt operationeel directeur Marko Everts. "De klant bepaalt welke smaak ze er in verwerkt willen hebben. Qua ingrediënten geven wij de voorkeur aan biologisch, maar hierin laten we onze klanten vrij. Vervolgens maakt Pixsweet 3D…

Barend Mul, Hoeve Sonneclaer:

"Het was keihard buffelen om al het ijs te produceren"

Hoeve Sonneclaer heeft een zeer drukke periode achter de rug. Het boerderij-ijs was niet aan te slepen. Bio-melkveehouder Barend Mul heeft hier niet wakker van gelegen, maar…

Extreem lange dagen voor bio-ijsmakers

De NOS heeft een item opgenomen bij Sonneclaer over de ijsafname tijdens warme periodes. In het item komt Barend Mul aan het woord. Hij vertelt over de lange dagen die ze bij Sonneclaer draaien. "Vandaag beginnen we om 4 uur, tot 's avonds 22/23 uur ongeveer. We zijn blij dat het nu druk is." Het…

Ice Cream Factory krijgt een nieuwe uitstraling

De komende tijd zullen de producten van Ice Cream Factory een nieuwe, frisse uitstraling krijgen. "Onze toppers zullen qua receptuur gelijk blijven, een aantal producten krijgt zowel qua look als samenstelling een update. Ook komen er een aantal innovaties aan. Aan de lopende band zal voortaan het…

Video toont hoe Tradin 'BeyondOrganic' gaat

"Wij staan voor echt duurzame sourcing en productie"

Tholen - De BeyondOrganic bewustzijnsvideo van Tradin Organic is gisteren online gegaan. Evgeni Hristov, Marketing & Communications Manager bij Tradin Organic, geeft aan erg trots te zijn op het eindresultaat. "We hebben in deze video de essentie vastgelegd en gevisualiseerd wat Tradin Organic tot een…

Chris Mullie, Barias:

"Meer vraag naar bio in groenten, bakkerijproducten en vis"

Tholen - De jaarlijkse audit zit er voor Barias weer op. De verpakker van diepvriesproducten mag voor het vierde jaar op rij het bio-certificaat voeren. In het afgelopen jaar merkt zaakvoerder Chris Mullie een toename in de afzet van biologische producten. "Vooral met betrekking tot groenten en…

Drie nieuwe bio-roomijsjes op de markt gebracht

Zuivelspecialist Pur Natur heeft 3 romige bio-ijsjes op de markt gebracht: vanille, chocolade en mokka, verpakt in een hersluitbare verpakking van 450 milliliter. Het biologische roomijs is gemaakt op basis van verse Belgische biologische melk afkomstig van boeren waarmee Pur Natur al lang samenwerkt. Voor…

HerbaFrost lanceert nieuwe 250-gram-zip-zak voor foodservice

"Dat is wat wij verstaan onder healthy convenience"

Kruiden winnen zienderogen terrein in de Europese AGF-handel en daarbuiten. Het gezonde groen brengt afwisseling in het menu en laat de horeca en consument met nieuwe smaken kennismaken. Als duurzame en IFS-gecertificeerde kruidenproducent is er HerbaFrost veel aan gelegen passende verpakkingen voor het…

Na oesterzwambitterbal nu ook kroketten

Tholen - Na de biologische oesterzwambitterbal is bij Royal Spelt nu ook de biologische oesterzwamkroket verkrijgbaar. De snacks zijn gemaakt met plukverse biologische oesterzwammen, afkomstig van De Middelwaard. "Dit is een mooi en duurzaam bedrijf. Aan de grondstofstromen gaat niets verloren. Daarom…


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven