Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca/catering

"Wij verwerken producten op het moment dat het de boer uitkomt"

Eerste Botmas Smart Freezer geplaatst in ziekenhuis Tjongerschans

Alexmak72427, Dreamstime
Vegtival:

Groentecongres op 10 oktober in teken van jongeren

Mary van Hoek-Hendriks, Groente & Fruitbrigade:

“AGF-brigadiers brengen waardevolle kennis en ervaring mee”

Broekhuyzen Horecagroothandel wordt onderdeel van Bidfood

Halfjaarcijfers Sligro: omzet in afzetmarkten onder druk, plannen op koers

Hoe de foodsector zich klaarstoomt voor generatie Z

Sectorupdate Rabobank

Gemengde resultaten in horeca door slecht voorjaarsweer

Mirjam Matze, De Genneperhoeve: "Het concept is voor herhaling vatbaar in het najaar"

Biodyneren ondanks het water

Pop-up landgoeddiners weer in aantocht

Het grootste natuurinclusieve zonnepark van Nederland geopend: Fledderbosch

Event Van Hoeckel bij Koppert Cress

60 zorgprofessionals present bij 'Over smaak gesproken’

Gratis webinar over voedselduurzaamheid: 25 juni

'Wat moet ik doen om echt impact te maken met voedsel op mijn locatie?'

Feestelijke Midzomertafel op 13 juni

SLA Amersfoort viert 1-jarig bestaan

Foto: In The Picture fotografie

Veel belangstelling voor congres over kansen en uitdagingen voor bio-producten in de horeca

Jumbo en Vermaat beoogd aandeelhouders

La Place verder als zelfstandige organisatie

© Sidelnikov | Dreamstime.com
Nichemarkt moet nieuwe normaal worden

Bio in de horeca: verbinding maken is sleutel voor succes

Hoe ervaren Vlaamse telers de korte keten?

Pomms' Gouda gaat sluiten

Koppert Cress wint strijd over werkkostenregeling gezonde medewerkerslunch bij Hoge Raad

Rob Baan: "Euforisch met deze uitspraak, goed nieuws voor groententelend Nederland!"

23 t/m 25 september 2024

Voorlopige deelnemerslijst Gastvrij Rotterdam nu online

"Biodyneren draait op volle toeren"

Groningse horecaondernemers krijgen ondersteuning bij verduurzamen van menukaart

Crowdfunding geslaagd

Duurzame Dinerbon kan vanaf juni gekocht en verzilverd worden

"Een fijne plek waar iedereen welkom is"

De Veldkeuken bestaat 25 jaar

"De Stad Oostende biedt inspiratie met duurzame biogerechten"