Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca/catering

Lucratieve bijbaan in New Yorkse restaurants

"Maken mensen op hun eigen niveau meer bewust over gezonde voeding"

Amersfoorts maatschappelijk projecthuis heeft 100% biologische keuken

Rungis en Duch Cuisine slaan handen ineen

"Nederlandse eetcultuur stevig en duurzaam op de kaart zetten"

"Bezorgmaaltijden bevatten te weinig groenten, waardoor ze vaak minder gezond zijn dan beloofd"

"Koers naar een gezondere voedselomgeving langs snelwegen"

Floral collectie gelanceerd, voor duurzaam koken met stijl

Nieuwe biologische sparkling drinks

Bevordert duurzaamheid in de horeca en bewuste eetgewoontes bij consumenten

Nieuwe Duurzame DinerBon

"Chef-koks hebben moeite zich los te weken van vleesgerechten"

Veenweidefonds financieert geslaagde pilot bij Hoeve Biesland

Een melktap naast de biertap?

22 vmbo en pro scholen gestart met vierde editie Food Challenge

Foto: Sophie Nuytten

Nieuw project ZoBio wil biologische landbouw en maaltijden in zorginstellingen dichter bij elkaar brengen

Inschrijving negende editie van de duurzame Gaia Green Awards geopend

Zuivelrijck eerste met biologische koffiemelk in aluminium cupjes

'Hoofdpijndossier' opent juist nieuwe deuren

De horeca-TOPPR van 2023 is bekend

Dmitri Peters, JetDrinks:

"We hebben het pand van de buren bij ons huidige pand kunnen betrekken"