Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca/catering

Herpositionering voor La Place na verzelfstandiging

Een jaar lang biologische en vegetarische maaltijdbox cadeau voor winnaar VegaFeb Challenge

Meer biologische maaltijden in Amsterdamse kantines

Harmen School wint landelijke finale CuliQuiz Battle 2025

Siciliaanse passiefruitpulp voor de horeca

Ekomenu koppelt maaltijdboxen aan coachingsprogramma

De start van het aspergeseizoen op landgoed Luchtenburg

Anne&Max Houthavens heeft op 17 maart opnieuw haar deuren geopend

"Toekomst bio-catering: lokaal, efficiënt en regionaal assortiment"

Onderzoek van Osservatorio 100 Gironi Sani

Gezonde levensstijl en eten buitenshuis in Italië en Denemarken

Vestigingsmanager Kevin Poldervaart (Kreko): “Fijne bijkomstigheid is dat we zelfs stroom terugleveren”

Vriescontainer op zonne-energie biedt horecagroothandel oplossing voor beperkte stroomcapaciteit

Slimme koelkasten vernieuwen bedrijfscatering

Bidfood zet in op slimme en duurzame stadslogistiek voor de toekomst

"De Qarry helpt ons bij het leveren van kleinere 'drops' in de binnenstad in alle tijdsvensters"

photo_camera Fotoreportage Nederlanders op Biofach 2025

"De kok zet met biodynamische inzichten, het werk van de boer voort in de keuken"

Tweedaagse cursus ‘Kok Biodyneren’

Gemeente Lochem kiest voor duurzame, lokale en gezonde catering