Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca/catering

Het grootste natuurinclusieve zonnepark van Nederland geopend: Fledderbosch

Event Van Hoeckel bij Koppert Cress

60 zorgprofessionals present bij 'Over smaak gesproken’

Gratis webinar over voedselduurzaamheid: 25 juni

'Wat moet ik doen om echt impact te maken met voedsel op mijn locatie?'

Feestelijke Midzomertafel op 13 juni

SLA Amersfoort viert 1-jarig bestaan

Foto: In The Picture fotografie

Veel belangstelling voor congres over kansen en uitdagingen voor bio-producten in de horeca

Jumbo en Vermaat beoogd aandeelhouders

La Place verder als zelfstandige organisatie

© Sidelnikov | Dreamstime.com
Nichemarkt moet nieuwe normaal worden

Bio in de horeca: verbinding maken is sleutel voor succes

Hoe ervaren Vlaamse telers de korte keten?

Pomms' Gouda gaat sluiten

Koppert Cress wint strijd over werkkostenregeling gezonde medewerkerslunch bij Hoge Raad

Rob Baan: "Euforisch met deze uitspraak, goed nieuws voor groententelend Nederland!"

23 t/m 25 september 2024

Voorlopige deelnemerslijst Gastvrij Rotterdam nu online

"Biodyneren draait op volle toeren"

Groningse horecaondernemers krijgen ondersteuning bij verduurzamen van menukaart

Crowdfunding geslaagd

Duurzame Dinerbon kan vanaf juni gekocht en verzilverd worden

"Een fijne plek waar iedereen welkom is"

De Veldkeuken bestaat 25 jaar

"De Stad Oostende biedt inspiratie met duurzame biogerechten"

Loof Cuisine: 6 en 7 mei in Utrecht en Laren

"In zes gangen lichten we steeds een ander aspect van de eetbare boom uit"

Lucratieve bijbaan in New Yorkse restaurants

"Maken mensen op hun eigen niveau meer bewust over gezonde voeding"

Amersfoorts maatschappelijk projecthuis heeft 100% biologische keuken

Rungis en Duch Cuisine slaan handen ineen

"Nederlandse eetcultuur stevig en duurzaam op de kaart zetten"

"Bezorgmaaltijden bevatten te weinig groenten, waardoor ze vaak minder gezond zijn dan beloofd"