Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Niets anders dan biologische biet en appel

De reep op basis van rode biet en appel van Bio Happy Veggies is een van de top 10-winnaars van de Anuga Taste Innovation Show. In totaal brachten 418 bedrijven meer dan 1.332 producten in. De jury selecteerde daaruit 67 producten. Tien producten daarvan kregen een plekje in de 'winner top 10'.

De repen bevatten 100 procent natuurlijke ingrediënten, niets anders dan biologische rode biet en biologische appel. Er is geen suiker, siroop of andere zoetstoffen toegevoegd, ook geen smaakstoffen en aroma's. De repen zijn vrij van gluten en zuivel en veganistisch.

Behalve de Beetroobee, de reep met bieten die in de Anuga-prijzen viel, heeft Bio Happy Veggies ook drie andere repen in het assortiment. Carotto bevat wortel, tomaat en appel, Pumpkinato is gemaakt van pompoen en appel en de ingrediënten van Spinachito zijn spinazie, wortel en appel.

De repen worden gemaakt door het Hongaarse bedrijf Finest Selection Kft. Dankzij een speciale productietechnologie en een zorgvuldige verpakking bevatten de repen geen conserveringsmiddelen. 

Voor meer informatie:
Finest Selection Kft.
Balázs Balla
+36 20 540 3629
info@happyveggies.eu
www.happyveggies.eu

Publicatiedatum: