Twee nieuwe smaken binnen La Vida Vegan range

Brinkers heeft de La Vida Vegan range uitgebreid met twee nieuwe varianten. Het gaat om de walnoot chocoladepasta en de pistache chocoladepasta. Ze bevatten 15% walnoot en 15% pistache, wat helemaal in lijn ligt met de andere smaken uit deze lijn, zoals onder andere hazelnoot en amandel. "Naar ons idee is dit dé perfecte aanvulling op het reguliere aanbod, waarbij we voor elke chocoladeliefhebber een eigen smaak kunnen aanbieden", vertelt Claudine Vrooijink.

Brinkers nam vorige week na ruim 1,5 jaar weer deel aan de Anuga 2021. "We kijken met een goed gevoel terug op Anuga. Na de Covid-break is het bijna onwerkelijk om weer mensen uit de hele wereld te treffen. De verwachting ten aanzien van de bezoekersaantallen waren gelukkig royaal overtroffen en zorgde voor een fijne sfeer en het herkenbare gevoel van een 'normale' beurs."

De stand van Brinkers stond dit keer op een nieuwe plek in hal 3. “Deze nieuwe standlocatie lijkt goed uitgepakt te hebben, want we kregen veel positieve reacties op het design en de ‘look and feel’, zoals we Brinkers sinds een aantal jaar presenteren, dit met La Vida Vegan en So Vegan So Fine in de hoofdrol”, aldus Claudine.

De stand van Brinkers op Anuga 

Voor meer informatie: c.vrooijink@brinkers.com en www.brinkers.com 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven