Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yamasa Europe kiest voor Kolibri Logistiek

Yamasa Europe brengt zijn Supply Chain onder bij Kolibri Logistiek. De Japanse producent van biologische sojasaus slaat zijn voorraad met IBC's op bij het International DC van Kolibri Logistiek. De gehele afhandeling van zeecontainers, de inklaring in de Rotterdamse haven en het natransport naar de loodsen in Krimpen a/d Lek danwel Bergambacht gaat onder regie van Kolibri Logistiek.

"Vanuit hier versturen we de producten van Yamasa door geheel Europa", vertelt René Gouw, directeur van Kolibri Logistiek. "Leuk weetje; de mannen van Yamasa zijn via onoff spices!, die ze op de BIOFACH waren tegengekomen, bij Kolibri Logistiek terecht gekomen."

Ken Iida, managing director bij Yamasa Europe vertelt wat meer over het bedrijf en de bio-sojasaus: "Yamasa Corporation heeft altijd als doel om de beste kwaliteit sojasaus te produceren die beschikbaar is om aan de smaak van onze klanten te voldoen. Nu we onze vierde eeuw van geschiedenis naderen, is het onze passie om deze traditie van uitmuntendheid en waarde van het product in stand te houden. Yamasa Biologische Glutenvrije Sojasaus is gemaakt van hoogwaardige biologische sojabonen voor een zachte en uitgebalanceerde smaak. Ze bevat geen kunstmatige additieven en geen toegevoegde kunstmatige bewaarmiddelen. Onze producten brengen de perfecte balans in elk gerecht door smaken te versterken met precies de juiste umami, wat resulteert in buitengewone culinaire ervaringen."

Kijk voor meer informatie over de producten van Yamasa op www.yamasa.eu.

Voor meer informatie:
René Gouw
Kolibri Logistiek
Tiendweg 45K
2931 LC Krimpen a/d Lek
0180 590072
[email protected] 
www.kolibrilogistiek.nl  

Publicatiedatum: