TerraSana introduceert vegan chocolade-hazelnootpasta's

TerraSana heeft onlangs twee varianten vegan chocolade-hazelnootpasta geïntroduceerd. Ze zijn gemaakt met een pure basis van echte hazelnoten, gezoet met kokosbloesemsuiker en palmolievrij. De twee varianten zijn: Choco Hazelnut en Choco Hazelnut Dark. "De eerste is zoet en heeft iets weg van melkchocolade, zonder dat er melk in zit. Deze is heerlijk smeuïg door de cacoaboter en echte hazelnootpasta. De Dark is wat dikker van textuur, maar net zo smeuïg. Deze variant is er echt voor de pure chocoladeliefhebbers", vertelt Ingrid Duifhuizen namens TerraSana.

Ze geeft aan dat de eerste reacties veelbelovend zijn. "Qua reacties is het een knaller, iedereen is heel enthousiast. Het is natuurlijk ook een heel toegankelijk product, lekker voor kinderen en volwassenen. En ook de mensen die niet perse heel erg gezond of plantbased eten, worden heel blij van de smaak."

De opnamebereidheid is prima, zo geeft ze aan. "Qua listings gaat het goed, zowel in Nederland als buiten onze landsgrenzen. We verwachten er de komende maanden nog wel meer van, we zijn immers pas net goed begonnen. Vooral in Nederland zijn we met deze chocopasta's ook echt één van de puurste, in de normale price range, dus het is zeker een toevoeging ten opzichte van het bestaande aanbod."

Ontbijtwrap met chocoladepasta, kokosyoghurt en fruit.

Voor meer informatie: info@terrasana.nl en www.terrasana.nl 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven