Dragons' Den-investeerder haakt na uitzending alsnog af

Immunity Blend: koffie voor een betere weerstand

Tholen - Cupplement brengt in juli een nieuwe blend op de markt: de Immunity Blend. Deze biologisch afbreekbare capsules bevatten koffie waaraan de vitamines C en D evenals verschillende mineralen zijn toegevoegd. De jonge ondernemers Stefan Wateler en Florian Fermin kregen een paar weken geleden ook een klap te verwerken. De investering van 300.000 euro uit het programma Dragons' Den ging namelijk toch niet door.

De Immunity Blend

Florian daarover: "Dit was een grote teleurstelling. Waar de investeerders op TV enthousiast waren over ons concept en aangaven dat we al veel hadden bereikt in 4 maanden tijd, werden ze na de uitzending juist angstig. Daardoor ging de investering niet door. Erg jammer, dit hadden we natuurlijk niet verwacht. Maar we hebben de knop al snel omgezet en zijn aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een nieuwe blend, waar naast koffie ook vitamines en mineralen in zitten die bijdragen aan je weerstand. Dit is een mooie aanvulling op onze Energy/Focus Blend." 

Stefan en Florian

Ontwikkeling Immunity Blend
Dit proces had heel wat voeten in de aarde, erkent hij. "We hebben maandenlang samen met de hogeschool Utrecht en studenten van de VU Amsterdam onderzoek gedaan naar de Immunity Blend. De Immunity Blend bevat naast vitamine D ook vitamine C. Vitamine C is heel kwetsbaar en kan niet goed tegen water en licht. We hebben het gemixt met calcium, dit maakt de vitamine C stabieler. Verder bevat de blend magnesium, zink en selenium. Aangezien het niet in een pilvorm zit, maar in de pure vorm, wordt het beter door je lichaam opgenomen."

Er is goed nagedacht over de samenstelling van de blend. "Al deze additieven dragen op hun manier positief bij aan je weerstand en zijn cruciaal voor je gezondheid. We hebben nu een pre-order fase lopen met 25.000 cups en we krijgen ontzettend veel enthousiaste reacties. Naast dat er pure vitamines in zitten die je lichaam beter opneemt vergemakkelijkt het ook het proces om te werken aan je weerstand. En dat zonder een kast vol pillen, maar gewoon met een lekker bakje koffie."

Energy/Focus Dark Roast Espresso 

Energy/Focus Medium Roast Lungo

Klik hier voor het eerdere Biojournaal-artikel over Cupplement (over o.a. de deelname aan Dragons' Den). 

Voor meer informatie: contact@cupplement.nl en www.cupplement.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven