Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teeltspecialist

Onze mensen en gedeelde passie maken Royal Van Zanten uniek. We willen de passie die wij delen, voor bloemen en planten en voor de groei van ons bedrijf, doorgeven.

Van Zanten Breeding is op zoek naar een

Teeltspecialist 

voor het gewas Snijchrysant


Met inzet van jouw expertise kunnen we kwalitatief hoogwaardig
uitgangsmateriaal leveren aan onze klanten!


Jouw verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor een optimale teelt zodanig dat deze tijdig, voldoende en in de bedoelde kwaliteit beschikbaar is voor onze klanten.
 • Je coördineert de werkzaamheden t.a.v. de teelt, klimaat- en gewasbeschermingsstrategie; een deel daarvan voer je ook zelfstandig uit.
 • Je maakt een ruimte-, werk- en teeltplanning i.s.m. met de veredelaars. Je werkt nauw samen met de teamleider Arbeid, bij afwezigheid zul je hem vervangen.
 • Je doet mee in het team dat de weekenddiensten verzorgt; je bent ook als back-up beschikbaar voor storingsdiensten.

De standplaats is Rijsenhout, dat ligt langs de A4, dicht bij Schiphol. Het betreft een fulltime functie. Je rapporteert aan de locatiemanager.


Jij bent uniek

Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt.
Je bent doortastend, besluitvaardig en hebt goede communicatieve skills.
Je kunt zelfstandig, maar ook goed in een team samenwerken.

 

Wij zijn op zoek naar kandidaten met onderstaand profiel:

 • een afgeronde HBO opleiding, richting teelt
 • een brede ervaring in de praktische uitvoering van teelt
 • bij voorkeur kennis van veredelingsprincipes
 • kennis hebben van klimaatbeheersingssystemen, bemestingssystemen en tuinbouwtechniek.
 • beschikken over een licentie gewasbescherming of bereid zijn deze te halen
 • goed overweg kunnen met software applicaties
 • goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal


Royal Van Zanten heeft veel te bieden

We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit.

Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij Royal van Zanten elke dag tot een plezier maken.

Je werkt in een internationale omgeving en hebt contact met collega’s wereldwijd.

Onze arbeidsvoorwaardenpakket is royaal, met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bonusregeling en daarnaast een pensioen bij BPL, 25½ vakantiedagen per jaar, een fietsplan, bedrijfsfysiotherapie, collectieve zorgverzekering en meer.


Ben je enthousiast?

We horen graag van je. Je sollicitatie en CV kun je sturen naar [email protected]. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jean Paul van der Gaag, locatiemanager via 06 8349 0933..


Over Royal Van Zanten

Royal Van Zanten is innovatief en internationaal toonaangevend in veredeling en vermeerdering van snijbloemen en potplanten. Het is ons doel om de passie die onze organisatie sinds de oprichting in 1862 heeft gekenmerkt, door te geven.

Onze gedeelde passie is een van de 5 waarden die onze cultuur kenmerken: Passie, Kwaliteit, Elke dag beter, Ambitie en Royal. Deze laatste waarde is geïnspireerd op het Koninklijk predicaat dat ons bedrijf in 1901 kreeg. Tegenwoordig staat de waarde voor klantgerichtheid en respect voor de mensen om ons heen. Met een sterke thuisbasis in Nederland, klanten op alle continenten en productielocaties in Nederland, Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia zijn we met plm. 1200 medewerkers dagelijks bezig met het veredelen, vermeerderen en vermarkten van mooie, inspirerende en duurzame variëteiten. Daarbij staat passie en plezier in het werk voorop!