AGF Nederland bv
Stevinweg 2
4691 SM Tholen

Tel. 0166-698200
Fax 0166-698219
E-mail: info@biojournaal.nl

Het team

De website Biojournaal.nl wordt dagelijks voor je samengesteld door onderstaand team:

Lenneke Pors-Schot Redacteur


tel  +31 (0) 166 69 82 02

mail  lenneke@biojournaal.nl
 

 

 

 

 

 

 

 

Linken:
Linken en verwijzen naar informatieve pagina's op deze site is toegestaan. Linken, deeplinken, verwijzen en/of inframen van pagina's met achtergrondinformatie, fotoreportages, dossiers en dergelijke is niet toegestaan.

Wilt u een verwijzing opnemen naar deze site dan stellen wij het op prijs hiervan op de hoogte te worden gebracht. E-mail ons. U bent zelf verantwoordelijk voor correcte werking van de verwijzing. De informatie op deze site kan zonder nadere berichtgeving worden verwijderd, gewijzigd of verplaatst.

Disclaimer
Op deze website van www.biojournaal.nl (hierna biojournaal.nl genoemd) zijn onderstaande gebruikersvoorwaarden van toepassing. Door deze website te bezoeken en gebruik te maken van de informatie die op deze website wordt geboden, verklaart u zich akkoord met de inhoud van deze gebruikersvoorwaarden. U kunt de tekst van deze gebruikersvoorwaarden opslaan en/of printen, zodat deze tekst toegankelijk is ten behoeve van latere kennisgeving. Aangezien biojournaal.nl gerechtigd is de tekst van deze disclaimer te allen tijde, zonder nadere berichtgeving, te wijzigen, dient u zich telkens te vergewissen van de meest recente versie van deze disclaimer. Indien u niet akkoord bent met deze voorwaarden, dan dient u de informatie aangeboden via deze website niet te gebruiken.

De op of via deze website verstrekte informatie is slechts algemeen van aard. Hoewel de informatie zorgvuldig is samengesteld, kan biojournaal.nl niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. De verstrekte informatie kan, zonder nadere berichtgeving, te allen tijde worden gewijzigd. Biojournaal.nl is gerechtigd de terbeschikkingstelling van de informatie op deze website te beƫindigen of de toegang daartoe te beperken.

De website van biojournaal.nl kan links naar websites van derden bevatten en/of websites van derden kunnen verwijzingen opgenomen hebben naar deze website. In geen geval is biojournaal.nl aansprakelijkheid voor enige schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik (of juist de onmogelijkheid van gebruik), het vertrouwen op of (het nalaten van) acties ondernomen naar aanleiding van de informatie op de website van biojournaal.nl en/of informatie van derden waarna via de website verwezen wordt of die verwijzen naar onderhavige website.

FreshPublishers © 2005-2024 BioJournaal.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven