Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste wijnwinkel van Tinc Set geopend in Zeist

Tholen - Op zaterdag 6 april is de eerste wijnwinkel van Tinc Set geopend in Zeist. Tinc Set Wijn Selecteurs is gevestigd aan de Rozenstraat 15a. De winkel werd officieel geopend door wethouder Walter van Dijk, wat voor ondernemers Job Hogendoorn en Jip van Amerongen een enorme eer was.

De focus in het assortiment ligt op biologisch, benadrukt Job: "Het is lastig qua meetbaarheid, omdat niet alle wijnhuizen een biologisch label op de fles plakken. Alle wijnen bevatten minder of zelfs heel weinig sulfiet, maar we selecteren de wijnen op minder interventie en dat ze gemaakt zijn met oog voor de natuur."

Job en Jip zijn erg verheugd met de opening van de winkel. "Het voelt als de kers op de taart na 3,5 jaar toewijding aan Tinc Set. Onze reis kent vele uitdagingen, maar we zijn er altijd in geslaagd om nieuwe wegen te vinden, en daar zal geen verandering in komen. Elke dag blijven we leren en groeien, en we zijn verheugd om steeds meer mensen te bereiken met onze missie: de wereld van wijn verbeteren", aldus Job.

De opening van de winkel markeert een nieuw hoofdstuk voor Tinc Set. "We kunnen nu al niet wachten op wat de toekomst brengt. Een bijzonder moment is dat we dit avontuur niet alleen aangaan. Met de toevoeging van ons eerste Tinc Set talent, Yannick Houkes, wordt ons team versterkt. Yannick deelt onze passie voor wijn en straalt wanneer hij praat over zijn favorieten of advies geeft."

Ze zullen regelmatig proeverijen organiseren in de winkel, te beginnen met de allereerste op vrijdag 12 april om 19.30 uur. "We blijven streven naar nieuwe uitdagingen en manieren vinden om meer wijnliefhebbers in Nederland te inspireren met onze selectie van heerlijke wijnen van kleine Europese wijnhuizen met een uniek verhaal. We kijken ernaar uit om jullie snel te verwelkomen in onze winkel!"

Voor meer informatie:
Tinc Set Wijn Selecteurs
Rozenstraat 15a
3702 VK Zeist
06 20555309
[email protected]
www.tincset.nl