Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Strawberry Basil op veler verzoek terug

Tholen - Op veler verzoek is de Strawberry Basil van Yugen Kombucha terug. "Het gaat om een limited release, na de tijdelijke launch van Strawberry Basil twee jaar geleden vroegen onze klanten er voortdurend naar", vertelt Chris De Backer namens het Gentse bedrijf.

Chris kon dan ook niet anders dan aan de vraag te voldoen. "We kregen via de website enorm veel vragen van consumenten en winkeliers om deze variant weer terug op de markt te brengen. Dit is een op en top zomersmaak. Aardbeien en Belgiƫ zijn een ongelooflijke match."

In de Strawberry Basil is puur aardbeiensap gecombineerd met zoete basilicum, monnikspeper en geroosterde paardenbloemwortel. Deze limited release is verkrijgbaar tot de herfst of zolang de voorraad strekt. De blikjes zijn per direct verkrijgbaar en de flessen vanaf 6 juni.

Bronzen medaille
Het gaat hierbij overigens om een prijswinnende kombucha, de Strawberry Basil werd namens bekroond met bronzen medaille tijdens de World Kombucha Awards. Dit in de categorie 'Fruits with Herbs and/or Flowers'.

Voor meer informatie:
Chris De Backer
Yugen Kombucha
Speldenstraat 1
9000 Gent
+32 (0)485 462424
[email protected]
www.yugenkombucha.com