Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Urban Kola en Zomerfris nieuw vanuit Amsterdam-Noord

Tholen - De Amsterdamse Frisdrank Fabriek heeft voor de zomerperiode twee nieuwe frisdranken ontwikkeld: een Urban Kola en de Zomerfris seizoensspecial.

De Urban Kola is geproduceerd met extract van echte kolanoot, vertelt Bert Schwebke. "Het gaat om een mooie, kruidige kola, iets lager in de bubbel en in suikers dan de traditionele cola. Dit drankje stond al wat langer op het verlanglijstje. We zijn begonnen met de originals lijn, die bestaat uit drankjes met onderscheidende smaken op basis van verrassende combinaties. Nu gaan we richting de 'classics', maar hieraan geven we wel onze eigen twist. Voor de Urban Kola hebben we zelf een extract gemaakt van de kolanoot. En uiteraard hebben we als altijd gebruik gemaakt van echte ingrediƫnten."

Hij geeft aan dat de term Urban in de naam verwerkt is als verwijzing naar de eigen fabriek in Amsterdam-Noord waar alle drankjes gemaakt worden. "De foto past er ook harstikke goed bij. De NDSM-werf die hier op steenworp afstand vandaan ligt, leende zich perfect voor het maken van foto's."

De Zomerfris is de derde seizoensspecial van de Amsterdamse Frisdrank Fabriek. Bert: "Het is een superfris drankje geworden: de frisse frambozensmaak combineert heel goed met het huisgemaakte extract van munt en citroenmelisse! Er zit wat frambozenpulp in en het drankje heeft een lichte bubbel. Door de kleur springt hij er sowieso uit, maar bij de seizoensspecials hebben we ook wat kleur aan het etiket toegevoegd. Dit spreekt toch extra aan."

Voor meer informatie:
Bert Schwebke
Amsterdamse Frisdrank Fabriek
Asterweg 18B
1031 HN Amsterdam
06 30432658
[email protected]
www.amsterdamsefrisdrankfabriek.nl