Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een kijkje achter de schermen op biologische maté-plantage in Brazilië

Een aantal weken na de aankondiging van een landelijke samenwerking met Albert Heijn, lanceert Mojo Maté, maker van bio-cafeïne drankjes, vandaag hun nieuwe bedrijfsvideo. De video neemt de kijker mee naar hun biologische maté-plantage in Brazilië en biedt een inkijkje in het proces dat vooraf gaat aan het maken van Mojo Maté. De jonge start-up ziet de video als de kick-off van het zomerseizoen en als verdere kennismaking met het merk.

De video van Mojo Maté richt zich op de bron van hun hoofdingrediënt: de matéplant. Midden in de bossen van Brazilië wordt de maté op unieke manier geteeld, waar duurzaamheid en respect voor de milieu centraal staan. De maté wordt midden in de flora en fauna van de regio en niet op een massaplantage of monocultuur verbouwd. Dit wordt gedaan om de biodiversiteit van de bossen te behouden. Zo werkt Mojo Maté samen met de natuur, in plaats van de natuur enkel uit te putten.

"Deze video brengt je helemaal terug bij de bron van onze drankjes. Dit is de essentie van ons merk en een weerspiegeling van onze visie om goede energie te verspreiden met Mojo Maté", vertelt Lars van Kranenburg.

Wat is Mojo Maté?
Mojo Maté maakt frisse maté-drankjes met evenveel cafeïne als een kop koffie. De sprankelende, functionele drankjes zijn laag in calorieën en bevatten ingrediënten van biologische oorsprong. Mojo Maté is na de start in 2022 snel gegroeid en is sinds een aantal weken in de landelijke retail verkrijgbaar.

Voor meer informatie:
Lars van Kranenburg en David Damman
Mojo Maté
[email protected]
www.mojomate.nl

Publicatiedatum: