Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologisch wijnmerk Neleman bestaat 10 jaar

Neleman, het Nederlands-Spaanse biologische wijnmerk van Derrick Neleman, bestaat tien jaar. "Met inmiddels meer dan 1.700 verkooppunten in Nederland en in 40 landen wereldwijd verkrijgbaar is de missie Good wine to save the world een succes te noemen", zo melden ze.Nature is doing all the work …
Derrick Neleman, oprichter van Neleman en al ruim 20 jaar actief in biologische wijn, is bescheiden trots maar benadrukt meteen dat het werk nog niet gedaan is. "Of er een grens zit onze groei? Nee. Want het is schreeuwend hard nodig. Als ik denk aan die slechts 6% biologische wijnbouw, dan zeg ik: Je hoeft de mijne niet te kopen, maar koop in ieder geval biologische wijn!"

… and we get the award.
Dus blijft Neleman aandacht vragen voor biologische wijn. En voor de wijn krijgen ze dan ook erkenning. "Wijnprofessionals uit binnen- en buitenland zijn enthousiast. Elk jaar opnieuw gouden medailles in internationaal gerenommeerde wijncompetities als Mundus Vini en Decanter. En mooie recensies van de meest gerespecteerde wijncritici zoals Jancis Robinson MW, Robert Parker Wine Advocate en James Suckling. Recent een hoog cijfer voor twee wijnen in de Volkskrant van wijnschrijver Onno Kleyn."Feest en meer
Derrick Neleman: "Het lastige is natuurlijk dat bestrijdingsmiddelen nog steeds zijn toegestaan, ondanks dat de nadelige effecten voor mens en milieu genoeg bekend zijn. Daarom moeten wij als biologische producent steeds uitleggen wat het verschil is." En dat blijft Neleman doen. Met verhalen op de fles, blogs op de website en een rondleiding in en om het wijnhuis zelf, waar steeds meer bezoekers naar toe komen. Voor het 10-jarig jubileum heeft Neleman twee bijenvolken geadopteerd bij Imkerij De Wachtbij in Loon op Zand. En als kers op de taart introduceert Neleman in dit feestjaar een nieuwe sparkling wijn met een bijzonder verhaal.

Zutphen
Begin dit jaar sloot Neleman zijn laatste fysieke winkel in Zutphen. "Kantoor en magazijn verhuizen naar een nieuw pand in Zutphen zodat het hele Nederlandse team op 1 locatie zit en zich kan concentreren op B2C en B2B fulfillment."

Voor meer informatie:
Neleman
+31 (0)575 757 097
[email protected]
www.neleman.org

Publicatiedatum: