Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het meest indrukwekkend vond ik de kennis van koningin Máxima over gezondheidsrisico van pesticidengebruik"

Neleman aanwezig bij staatsbanket met Nederlandse en Spaanse koning

Op 17 en 18 april jongstleden was het Spaanse koningspaar in Nederland voor hun
eerste officiële staatsbezoek. Traditiegetrouw is een staatsbanket hier onderdeel van, met ruim 200 gasten uit de culturele sector, de politiek en de economische sector. Neleman was erbij! Dankzij het succes van de biologische Spaanse wijn die het bedrijf al tien jaar maakt en inmiddels exporteert naar 40 landen.

Derrick Neleman en zijn partner Natasja van Dijk

Koninklijke ontmoeting
Derrick Neleman, oprichter van Neleman en al ruim 20 jaar pionier in biologische wijn, vond het een mooie avond. "Het was een bijzondere en eervolle ervaring om het Staatsbanket voor de koning en koningin van Spanje in het Koninklijk Paleis in Amsterdam bij te wonen namens Neleman. Het meest indrukwekkend vond ik de kennis van onze koningin Máxima over duurzaamheid en het gezondheidsrisico van pesticidengebruik, dat een rechtstreekse relatie heeft met Parkinson en daarom in Frankrijk ook wel bekend staat als wijnboerenziekte. Ik mocht haar, samen met koningin Letizia van Spanje, spreken over Neleman en onze duurzame missie, waaronder een gifvrije wijnwereld."

Over Neleman
Neleman maakt biologische wijn voor een mooiere wereld in eigen wijnhuis in Valencia – Spanje. Zo'n 5.000 wijnliefhebbers zijn mede-eigenaar en ondersteunen zo de missie.

Voor meer informatie:
Neleman B.V.
Marsweg 58
7202 AV Zutphen
[email protected]
www.neleman.org

Publicatiedatum: