Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologisch, Fairtrade en met verse melk van Nederlandse bodem

Nieuw: Happy Chocolate chocolademelk

Het succesvolle Happy Chocolate assortiment is uitgebreid met een smaakvolle en scherp geprijsde chocolademelk. Deze halfvolle chocolademelk is uiteraard 100% biologisch en gemaakt met Fairtrade cacao uit Midden- en Zuid-Amerika. Maar het begint allemaal met een smaakvolle basis. Hiervoor wordt verse biologische melk van Nederlandse bodem gebruikt. Waarom? Het antwoord daarop is heel simpel. De koeien die biologische melk geven zijn veel buiten en krijgen alle rust en gezond biologisch voer. Ze geven daar heerlijke voedzame melk voor terug.



Steun de Peruaanse cacaoboeren

Net als bij alle andere Happy Chocolate producten gaat van ieder verkocht product 0,05 euro naar het agroforestry project. Dit project helpt cacaoboeren in Peru om op de cacaoplantage ook hout- en fruitbomen te verbouwen. Dit bevordert de biodiversiteit, draagt bij aan een evenwichtig klimaat en verbetert de bodemvruchtbaarheid. Goed voor de cacaoplant en de waarborging van de cacao kwaliteit. Door de extra verdiensten, ook uit de verkoop van het fruit en hardhout, wordt het inkomen van cacaoboeren op langere termijn verveelvoudigd. Zij happy, wij happy!

De actuele opbrengst voor het agroforestry project bedraagt: 3560,30 euro.

Bestellen?

Neem dan contact op met de verkoopafdeling van Udea: 0413 256700. Om deze introductie in de winkel extra kracht bij te zetten is op aanvraag bij de verkopers postermateriaal beschikbaar. De consument adviesprijs: 1,99 euro.
Publicatiedatum: