Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Baanbrekende energiedrank die een geleidelijke en duurzame energieboost geeft"

Pajottenlander neemt Nova Organic Energy over

Tholen - Tijdens de BioXpo op 24 en 25 maart in Brussel maakte Pajottenlander de overname van Nova Organic Energy wereldkundig. "We zijn heel trots dat we dit merk weer een nieuw leven in mogen gaan blazen, het past heel mooi in ons aanbod", gaf Sophie Konings op de beursvloer aan.

En nu is het officieel zover. "Vanaf heden is Nova Organic Energy bij ons verkrijgbaar. Nova Organic Energy is ontwikkeld om consumenten een geleidelijke en duurzame energieboost te geven en een gevoel van welzijn en vitaliteit te bevorderen zonder de nadelen van conventionele energiedrankjes. Het gaat om een baanbrekende energiedrank met een speciale samenstelling om de focus te verbeteren, stress en vermoeidheid te verminderen en het uithoudingsvermogen te verbeteren."

Nova Organic Energy is niet zomaar een energiedrankje, meldt Pajottenlander; het is een gamechanger op de markt, met een unieke mix van zeven natuurlijke en biologische superfoods afkomstig van biologische en natuurlijke ingrediƫnten. In tegenstelling tot traditionele energiedrankjes vol suiker, zorgt Nova Organic Energy voor een langdurige afgifte van energie, waardoor een gestage toename wordt gegarandeerd zonder de daaropvolgende crash die vaak geassocieerd wordt met suikerhoudende dranken.

"We zijn verheugd Nova Organic Energy te verwelkomen in de Pajottenlander-familie", zegt Camille Depuydt, CEO van Pajottenlander. "Met onze gedeelde toewijding aan biologische, natuurlijke producten betekent deze overname een belangrijke stap om consumenten een gezonder alternatief te bieden op de markt van energiedranken."

De innovatieve formule van Nova Organic Energy maakt volgens Pajottenlander gebruik van de kracht van de natuur om mentale helderheid, fysieke prestaties en algehele gezondheid te ondersteunen. "Wij geloven in de kracht van de natuur om ons lichaam en onze geest van energie te voorzien", zegt Camille. "Met de expertise en middelen van Pajottenlander kunnen we Nova naar een breder publiek brengen, zodat meer mensen hun gezondheid en vitaliteit prioriteit kunnen geven."

Overzicht van de drie varianten:

  • Passion fruit/Mango/Mint
  • Orange/Elderflower/Lime
  • Pomegranate/Blueberry/Ginger

Voor meer informatie:
Sophie Konings
Pajottenlander bvba
+32 (0)2 3603555
[email protected]
www.pajottenlander.be
www.novaorganicenergy.com