Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Simon Lévelt geeft ondernemers deel van opbrengst webshop

Vaak zien franchisenemers een webwinkel als een bedreiging voor hun omzet. Koffie- en theewinkel Simon Lévelt komt de ondernemers tegemoet door de franchisenemers een deel van de opbrengst te geven. Dit meldt Retailwatching.nl. Op de website is een interview met directeur Mikkel Lévelt gepubliceerd.

Mikkel geeft hierin aan dat ze bij Simon Lévelt de webshop als hun 48ste filiaal zien. Toch blijft het een uitdagend proces om online en de ondernemers samen te brengen. "Niet iedereen ziet de kansen van online of is bang dat klanten niet meer in de winkels komen. Wanneer je een eigen winkel hebt, blijkt het in eerste instantie moeilijk om een webshop niet als broodroof te zien. Bovendien zijn onze ondernemers heel servicegericht en vinden dat je een product als koffie of thee in het echt moet zien en ruiken. Toch kiest de klant waar en wanneer hij zijn boodschappen wil doen. Dat heb je gewoonweg te accepteren. Nu het ophalen in de winkel gratis is, kiezen de online klanten meer voor ophalen in de winkel. Bovendien ontvangen de ondernemers voor hun postcodegebied een deel van de online resultaten, en wordt de overige dekking over alle winkels verdeeld. Het blijft een uitdaging om de ondernemers positief over online verkoop te krijgen, de kansen te zien en clicks en bricks te omarmen."

Klik hier om het complete interview te lezen.

Voor meer informatie: www.simonlevelt.nl

Bron: Retailwatching.nl

Publicatiedatum: