Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlands eerste biologische kaaskroket

Als eerste in Nederland introduceert BD-Totaal een biologische kaaskroket. Tegelijkertijd komt BD-Totaal met een goedgevulde groentekroket. Beide kroketten zijn van het private label Bedeco. "Ons eigen smaakpanel heeft de nieuwe kroketten kritisch getest en het uiteindelijke resultaat mag er zijn", vertelt Aart-Jan Knauff.

De kaaskroket bestaat uit een combinatie van overheerlijke oude kaas en Gruyère kaas volgens geheim recept. De groentekroket is rijkelijk gevuld met herkenbare groenten zoals paprika, hele doperwten en spinazie.

De kaaskroketten zijn 70 gram per stuk en de groentekroketten 80 gram. Beide soorten worden geleverd in dozen van 30 stuks. In bevroren toestand moeten de kroketten ongeveer 6 minuten in vet/olie van 180 ºC worden gefrituurd en in ontdooide toestand ongeveer 4 minuten, ook 180 ºC.

Nieuwsgierig geworden? De kroketten zijn te bestellen via de onderstaande artikelnummers (klik hier voor de leveringsvoorwaarden).

26510 Kaaskroket vega Bedeco 30x70 gr
26511 Groentekroket vega Bedeco 30x80 gr

Voor meer informatie:

BD-Totaal Organic Foodservice
Lichtschip 31
3991 CP Houten
030 2871445
06 42216766
Fax: 030 2895913
info@bd-totaal.nl
www.bd-totaal.nl
Publicatiedatum: