Voor BinnensteBuiten trok chef-kok Rosah naar het biodynamisch gemengd landbouwbedrijf Loverendale Ter Linde van Tim Moerman. Hij maakt van de melk van zijn koeien biologisch roomijs en chef-kok Rosah van Schendelen besluit er eens mee aan de slag te gaan.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
"Koel- en vriessector dreigt concurrentieslag te verliezen door hoge energiekosten"
-
Ekoplaza introduceert "pistache-ijs van échte pistache"
-
"De pistachepasta stak er met kop en schouders bovenuit"
-
"Wat een rollercoaster was het jaar 2024"
-
Gerard Mul produceert zijn laatste Sonneclaer-ijsje
-
Nu ook onderweg bio-geitenijs lepelen
-
"Dit is Goud!"
-
Eerste Botmas Smart Freezer geplaatst in ziekenhuis Tjongerschans
-
Biologisch geitenijs in vendingmachine
-
Sinaasappel Framboos knijpijsje terug van weggeweest