Roomijs van BD-landbouwer Tim Moerman in BinnensteBuiten

Voor BinnensteBuiten trok chef-kok Rosah naar het biodynamisch gemengd landbouwbedrijf Loverendale Ter Linde van Tim Moerman. Hij maakt van de melk van zijn koeien biologisch roomijs en chef-kok Rosah van Schendelen besluit er eens mee aan de slag te gaan. 

Bekijk hier de aflevering van BinnensteBuiten


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.