Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De pure fruitsmaak overheerst"

Biologisch ijs bij 't Heusdens IJshuys

Tholen - Klanten kunnen bij 't Heusdens IJshuys vanaf heden ook terecht voor biologische ijs. "Het ligt sinds vandaag (15-03-12) bij ons in de vitrine. Het zijn twee smaken, mango en aardbei. Beide smaken worden erg goed ontvangen, maar we merken een lichte voorkeur voor de mango", vertelt Kees van Dijk, die de ijssalon aan de Botermarkt 21 samen met zijn zoon Gijs runt. Kees en Gijs bereiden op ambachtelijke wijze schepijs.

Hij geeft aan dat het biologisch ijs ook voor hem een nieuwe ervaring is. "Het smaakt toch heel anders. De pure fruitsmaak overheerst, want we wijken met de biologische varianten geheel af van ons traditionele recepten."



De ijsmakers kwamen tijdens de IJsVak in contact met iemand die biologisch verbouwde vruchten in pureevorm levert. Toen is het balletje gaan rollen. "Zij brengen de verse purees bij ons en wij maken daar vervolgens schepijs van." Hij sluit niet uit dat er in de toekomst meer biologische smaken bij komen. "Als er meer vraag is naar biologisch ijs, zullen we zeker meedoen." Het restaurant op de hoek doet ook al mee. "Zij hebben sinds deze week een nieuwe kaart en het biologisch ijs past goed bij hun concept, ook hier wordt het biologische ijs goed ontvangen."



Voor meer informatie: Kees & Gijs van Dijk, info@heusdensijshuys.nl, 0416 660033, www.heusdensijshuys.nl