Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikanen snappen portieverhouding diepvriesmaaltijden niet

Diepvriesmaaltijden worden in de VS gegeten in grote porties. Een familieverpakking voor vier of meer personen wordt vaak door één of twee personen naar binnen gewerkt.

Dat is bij één van de drie diepvriesmaaltijden van dat formaat het geval, blijkt uit onderzoek van de NPD Group onder 2500 volwassen Amerikanen. Een pak voor twee of drie personen wordt in een kwart van de gevallen door één consument verorberd.

Uit het onderzoek blijkt dat mannen, jonge consumenten en zelfs mensen die geen diepvriesmaaltijden eten, vinden dat de porties groter moeten zijn dan nu het geval is. Dat is met name van belang voor de eenpersoonsmaaltijden. Volgens NPD zijn twee van elke drie maaltijden voor één persoon bedoeld.

Bron: EVMI

Publicatiedatum: