Diepvriesmaaltijden worden in de VS gegeten in grote porties. Een familieverpakking voor vier of meer personen wordt vaak door één of twee personen naar binnen gewerkt.
Dat is bij één van de drie diepvriesmaaltijden van dat formaat het geval, blijkt uit onderzoek van de NPD Group onder 2500 volwassen Amerikanen. Een pak voor twee of drie personen wordt in een kwart van de gevallen door één consument verorberd.
Uit het onderzoek blijkt dat mannen, jonge consumenten en zelfs mensen die geen diepvriesmaaltijden eten, vinden dat de porties groter moeten zijn dan nu het geval is. Dat is met name van belang voor de eenpersoonsmaaltijden. Volgens NPD zijn twee van elke drie maaltijden voor één persoon bedoeld.
Bron: EVMI
Abonneren
Vacatures
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid
- Sales Manager / Trader
- In- Verkoper Tuinplanten
- Aardbei-veredelaar
- Inkoper / Verkoper BIO groente en fruit
- New business manager
- Internationale Senior Retail Account Manager
- Mango trader
- Commercieel medewerker binnendienst
- Vestigingsmanager / Arbeidsmanager
Amerikanen snappen portieverhouding diepvriesmaaltijden niet
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-15 Roomijs van BD-landbouwer Tim Moerman in BinnensteBuiten
- 2023-05-08 "Klanten kunnen op afroep de verse bio-ingrediënten van ons afnemen"
- 2023-03-15 Meteen veel vraag naar biologisch gevriesdroogd groentepoeder
- 2023-03-13 The Nice Company viert tiende verjaardag
- 2023-01-27 "Wij hopen dat de vraag naar biologisch gaat aantrekken, daar willen we op voorbereid zijn"
- 2023-01-25 "Producent, retailer en consument zullen de prijsstijgingen samen moeten dragen"
- 2022-09-15 "Het allerlekkerste roomijs met cookies kan én moet echt door en door duurzaam zijn"
- 2022-07-22 Zijn bitterballen en kroketten uit eigen fabriek nog lekkerder?
- 2022-07-22 "De perfecte match samengesmolten tot één limited edition"
- 2022-07-12 Ice Cream Factory presenteert nieuwe varianten vegan-, room- en vruchtenijs
- 2022-06-21 "We hebben onze eigen salty caramelsaus laten ontwikkelen"
- 2022-04-29 Nieuw: Vegan Royaal met amandelstukjes
- 2022-04-22 Romige nieuwkomers onder Ice Cream Factory
- 2021-12-22 Nieuw bij QSTA voor foodservice: Wholey smoothies, bowls en shakes
- 2021-11-19 Cookie Dough Caramel nieuw van West Coast Frozen Yoghurt
- 2021-10-27 Nieuw duurzaam ijsconcept: Little Cow & Cookies
- 2021-10-08 Regenboogwaterijs teruggeroepen
- 2021-10-05 Veiligheidswaarschuwing voor AH Bio bosfruit ijsjes
- 2021-10-04 Fruit Peak en Fruit Wave uit voorzorg teruggeroepen
- 2021-09-01 Meer bio-snackopties bij Gimsel