Green & Black’s introduceert biologisch ijs op de Nederlandse markt

Het Engelse merk Green & Black's introduceert biologisch ijs op de Nederlandse markt. Hiermee versterkt het merk haar positie als leverancier van premium kwaliteit biologische chocoladeproducten. Green & Black's wordt in Nederland exclusief gedistribueerd door Kroon Biologische Verswaren, onderdeel van Wessanen Benelux. Vanaf week 33 zijn vijf verrukkelijke ijssmaken, verpakt in luxe bekers van 500 ml, verkrijgbaar bij de Natuurwinkel, GooodyFooods en vele andere Nederlandse natuurvoedingswinkels.

Topkwaliteit biologische chocolade

Green & Black's biedt een breed assortiment biologische chocolade van topkwaliteit. Alle producten staan garant voor een ware smaaksensatie. In combinatie met de eerlijk ingekochte ingrediënten en de krachtige verpakkingsuitstraling wordt het merk al jarenlang hoog gewaardeerd door de consument.


Speciaal en lekker

Alle vijf nieuwe ijssmaken worden gemaakt op basis van verse room. En natuurlijk met de beste Green & Black's chocolade. Het assortiment bestaat uit de varianten Chocolade, Vanille, Witte chocolade & framboos, Vanille met chocoladesaus en Vanille met caramel & stukjes hazelnoot. Bijzondere smaken die zich ook uitstekend lenen voor een exclusief dessert. Niet alleen in de zomer maar ook in de andere seizoenen.

Een blik in de ijskeuken van Green & Black's:

  • Chocolade – met maar liefst 12 procent echte Green & Black's dark chocolate
  • Vanille – met 26 procent slagroom, suiker, melk, eieren en echte Bourbon vanille Witte chocolade & framboos – versgecrushte frambozen, voorzichtig geroerd door ijs van witte Green & Black’s chocolade en room
  • Vanille-ijs met chocoladesaus – klassiek vanille-ijs met een swirl van echte chocoladesaus, gemaakt van Green & Black’s chocolade.
  • Vanille-ijs met caramel & stukjes hazelnoot - romig vanille-ijs met een swirl van maar liefst 14 procent zachte caramel en hazelnootstukjes.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven