Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beter Leven kenmerk voor Puur Natuurlijk snacks Van Oers

De nieuwe Puur Natuurlijk biologische snacks van Van Oers zijn door de Dierenbescherming bekroond met het Beter Leven kenmerk. Hiermee is Van Oers de eerste snackfabrikant, die dit kenmerk mag voeren.

Het Beter Leven kenmerk is in 2007 door de Dierenbescherming in het leven geroepen om de leefomstandigheden aan te duiden van de dieren, waarvan het vlees in het product is verwerkt. Het kenmerk bestaat uit een logo in combinatie met één tot drie sterren. Bij één ster zijn de leefomstandigheden al aanzienlijk verbeterd. Bij drie sterren wordt aan de strengste eisen voor dierenwelzijn voldaan en dit aantal wordt dan ook gegeven in combinatie met het EKO-kenmerk voor biologische producten. De hamburger, gehaktstaaf, gehaktbal en rundvleeskroket van Van Oers Puur Natuurlijk hebben van de Dierenbescherming allen de maximale score van drie sterren gekregen.

27-07-10


Publicatiedatum: