Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe biologische sparkling drinks

Tholen - Agropošta heeft nu ook sparkling drinks in blikjes aan het aanbod toegevoegd. "De reacties zijn super. Hanos en Sligro hebben ze al opgenomen", vertelt Karin Gefken namens Agropošta. "We hebben twee varianten in blik: Vlierbloesem en Citroengras-Gember. Natuurlijk zijn ze weer helemaal biologisch. Het blikje is 100% recyclebaar omdat de bedrukking er op geprint is. Dit is niet alleen esthetisch veel mooier, maar ook een duurzame keuze. Er zit een lichte bubbel in, wat het een heel lekker verfrissend drankje voor de zomer te maken."

Ze geeft aan dat het een drankje is voor 'on the go' of om met alcohol te mixen. Agropošta hoopt met deze introductie een nieuwe markt te kunnen aanboren. Er is specifiek voor deze varianten gekozen, die men al kent van de flessen van Agropošta. "Het gaat om de populairste smaken. We voegen wel een klein beetje biologische rietsuiker toe, verder niks. Echt hoe je thuis siroop zou maken dus. Daardoor zitten we qua calorieën ook vrij laag."

Remy Kwaternaat, Emile Vlierboom en Karin Gefken op de Horecava.

Wat is het meest speciale aan de werkwijze van het van oorsprong Kroatische bedrijf? Karin: "Bijzonder is dat wij echt vanaf het ingrediënt werken. Kwaliteit staat bij ons voorop, we gebruiken alleen de beste ingrediënten. Daar ligt de basis. We gebruiken geen aroma's of natuurlijke extracten. We weten precies wat er in zit."

Voor meer informatie:
Agropošta
Anthony Fokkerweg 61-1
1059 CP Amsterdam
020 6126070
06 41975361
karin@agroposta.com
www.agroposta.com