Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sapinca duikt in ready-to-drink met: Organic Sparkling Root & Fruit

"Nieuwe afzetkanalen activeren"

Tholen - Sapinca presenteert twee nieuwe creaties: Sapinca Organic Sparkling Root en Sapinca Organic Sparkling Fruit. "Het gaat om twee ready-to-drink dranken met unieke en krachtige ingrediënten om te voldoen aan de groeiende eisen van de moderne consument en retailer. Ook gaan wij hiermee het evenementen- en hospitality-segment aan te spreken", vertelt Diederick Evers.

De nieuwe drankjes werden op het Start-Up Lab tijdens de Horecava in januari voor het eerst aan het grote (horeca)publiek getoond en geproefd. "De bezoekers reageerden erg enthousiast op onze drankjes en de bijzondere smaken. De ready-to-drink-markt maakt een stijgende lijn door en de voorkeuren van de consument evolueren snel. Onze Sapinca RTD's zijn gemaakt om aan de groeiende eisen van deze dynamische markt te voldoen."

Diederick geeft aan dat Sapinca op dit moment vooral actief is in de 'slow moving retail'. "We richten ons op de premium- en biologische winkels. De nieuwe drankjes zijn vanaf medio maart verkrijgbaar bij Odin en Udea. Daarnaast hopen we met deze producten wat nieuwe afzetkanalen activeren, zo willen we ons hiermee ook meer richting hospitality gaan bewegen. Beide ready-to-drink varianten zijn bijvoorbeeld ook erg interessant voor sport, wellness en 'on the go'. Ook zijn deze drankjes uitermate geschikt om op evenementen te serveren, waar steeds minder alcohol wordt geconsumeerd."

Diederick in de Sapinca-stand op de Horecava (januari 2024).

Het ontwerp van de blikjes valt op door het gebruik van goud en andere gloss elementen, geheel passend in de stijl van Sapinca. "Deze drankjes hebben een krachtige en onderscheidende smaak, mede dankzij de guayusa en blauwe agave. Uiteraard zijn beide producten biologisch, vegan en 100% natuurlijk. Het gaat om alcoholvrije drankjes die geen geraffineerde suikers bevatten."

Diederick omschrijft de Sapinca Organic Sparkling Root als een 'krachtige blend van verfijnde en krachtige root-smaken'. "Dit is een perfecte pre-mixed soda, ontwikkeld voor 'on the go', maar ook als de ideale mixer voor mocktails en cocktails. Ervaar de harmonie van smaken in elke slok." De Organic Sparkling Fruit van Sapinca bestaat uit een blend van verfijnde en tropische fruitsmaken. "Met Sapinca ervaar je de kracht van wortels en de levendige essentie van fruit, alles in één verfrissende slok", besluit Diederick.

Voor meer informatie:
Diederick Evers
SAPINCA
085 59022625
06 46763007
info@sapinca.com
www.sapinca.com