Vendie Kroesbergen over Natural temptation Happy Easter thee:

"De hele voorraad is inmiddels verkocht"

Natural temptation heeft speciaal voor Pasen een passende thee ontwikkeld: Happy Easter, een kruidenthee met een bijzondere smaak. Vendie Kroesbergen vertelt namens producent Organic Flavour Company dat de thee dit jaar nieuw is. "Deze verfrissende mix met eucalyptus, lime en een beetje gember is perfect geschikt voor aan de Paastafel met familie en vrienden. De 'seizoenthee' varianten zoals 'Sint is jarig' en 'Merry X-Mas' zijn elk jaar weer een groot succes, vandaar dat we daar nu voor de Paasdagen deze thee als limited edition aan hebben toegevoegd."

De thee blijkt in de smaak te vallen, want de hele voorraad is inmiddels verkocht. Ook op social media komt de Happy Easter thee regelmatig voorbij, geeft Vendie aan. "We zien ontzettend veel leuke reacties van mensen die de thee cadeau geven, cadeau krijgen, er creatief mee zijn, of verkopen in hun winkel of conceptstore."

Ook bijvoorbeeld voor Moederdag is door Natural temptation een speciale verwarmende thee samengesteld, namelijk Lots of love. Vendie: "En aan het einde van het schooljaar verkopen we ontzettend veel van de variant Thanks a lot, als bedankje voor de juf of meester."

De thee en kruiden van Natural temptation zijn biologisch, soms met een achterliggende boodschap, maar vooral met een bijzondere herkomst. "Onze ingredi├źnten komen namelijk van eerlijke projecten uit onder andere Vietnam en Egypte. In Vietnam groeit onze groene thee, maar ook lekkere specerijen zoals gember en steranijs. We komen bij de boeren en we ondersteunen ze met de juiste begeleiding. Dit waarborgt een zekere toekomst voor de boeren en levert eerlijke producten op."

De producten van Natural temptation zijn zakelijk te bestellen via deze pagina. 

Voor meer informatie:
Vendie Kroesbergen
Organic Flavour Company
Turbinestraat 12
3903 LW Veenendaal
0318 519139
v.kroesbergen@ofc.nl 
www.naturaltemptation.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.