Clearspring introduceert cafeïnevrije biologische Japanse Kuwa Matcha

Clearspring, specialist in authentieke Japanse en biologische voeding, lanceert in het Verenigd Koninkrijk de eerste Japanse Kuwa Matcha. Kuwa (桑) is Japans voor moerbei en Matcha (抹茶) is Japans voor thee in poedervorm. Net als de traditionele Matcha is Kuwa Matcha een levendig groen, fijngemalen poeder. In plaats van theebladeren worden er moerbeibladeren gebruikt en in tegenstelling tot Matcha van groene thee is het van nature cafeïnevrij.

Clearspring Organic Japanese Kuwa Matcha wordt gemaakt van biologische en duurzaam geteelde moerbeibladeren van de beste kwaliteit. Deze moerbeibladeren worden geteeld in Kagoshima, Japan, waar de vulkanische bodem en het vochtige klimaat voor ideale groeiomstandigheden zorgen. Eenmaal geoogst worden de bladeren gestoomd, gedroogd en gemalen tot een fijn poeder dat net zo veelzijdig is als de traditionele Matcha.

Kuwa Matcha heeft een evenwichtige smaak die zachter is dan de smaak van groene thee en Matcha-theepoeder. Clearspring omschrijft het als het perfecte cafeïnevrije alternatief voor consumenten die genieten van de smaak van Matcha maar hun cafeïnegebruik willen verminderen of cafeïne zelfs vermijden.

Maria Dawson, directeur van Clearspring, zegt over het nieuwe product: "Moerbeibladeren worden in Japan al eeuwenlang gebruikt in losse bladeren of gemalen tot poedervorm. We zijn zeer verheugd dat we als eerste een authentieke en biologische Japanse Kuwa Matcha in het Verenigd Koninkrijk aan kunnen bieden. Het is een perfecte aanvulling op ons bestaande biologische Matcha-assortiment en we spelen hiermee in op de groeiende vraag naar warme en koude dranken met weinig of geen cafeïne."

"Clearspring Organic Japanese Kuwa Matcha levert ook op het gebied van smaak. De smaak lijkt sterk op die van onze premium Matcha, maar heeft een smaak die zachter is in de mond, vooral wanneer je hem als latte drinkt. Je kunt er ook mee koken en bakken."

Voor meer informatie:
Lucio De Berti
Clearspring
+32 496 263 416
lucio@clearspring.co.uk  
www.clearspring.co.uk   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.