Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wordt 3 november Tardana Dag?

Neleman viert vandaag Tardana Dag. Hiermee willen ze vieren dat deze witte druif nog bestaat. Het wijnlabel met een bijzondere witte wijn, de Members Blend Tardana van de Single Vineyard serie, is ontwikkeld als dank en eerbetoon aan de allereerste mede-eigenaren van Neleman. Er zijn slechts 3000 flessen van gebotteld. De 938 op de fles staat voor het aantal aandeelhouders in ronde 1 van de Neleman sharefunding. Inmiddels zijn er bijna 5000 aandeelhouders en men kan nog steeds meedoen. 

Derrick Neleman geeft de volgende toelichting: "Lieve mensen, vandaag vieren we Tardana Dag! Een door onszelf uitgeroepen dag van de tardanadruif om te vieren dat deze witte druif nog bestaat (recent is hij nieuw aangeplant bij ons wijnhuis en dat is goed, want hij is bijna uitgestorven). Tardana betekent 'laat'. Het is een van de allerlaatste druivensoorten die wordt geoogst, later zelfs dan de laatste blauwe druiven. Onze Members Blend Tardana is exclusief voor aandeelhouders te koop. Tardana Dag is officieel ingediend bij de website 'data of the Year' en wordt nu beoordeeld om erkend te worden. Cheers!"

Voor meer informatie: hallo@neleman.org en www.neleman.org

Publicatiedatum: