Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Waarschijnlijk de enige BIOFACH ooit waarbij het echt ijsweer wordt"

Ice Cream Factory presenteert nieuwe varianten vegan-, room- en vruchtenijs

Eind deze maand staat Udea met het merk Ice Cream Factory op de BIOFACH (26 tot en met 29 juli in Neurenberg). "Samen met Category Management en onze exportmanager Jeroen Blommendaal gaan we dit jaar weer naar Neurenberg. We zijn enthousiast om het vernieuwde Ice Cream Factory te laten zien aan onze klanten en relaties. Ondanks dat de beurs midden in de vakantieperiode valt, zal dit waarschijnlijk de enige BIOFACH ooit zijn waarbij het echt ijsweer wordt!", aldus Anne van Woudenberg, Brand Manager Private Labels bij Udea.

Het afgelopen jaar is het merk gerestyled en het assortiment is flink aangepakt. Recentelijk zijn er nieuwe varianten vegan-, room- en vruchtenijs toegevoegd. Het is echt een merk voor iedereen. Zowel verkrijgbaar in schep- als handijs.

  • Het toegevoegde veganijs is gemaakt van rijstmelk, wat verrassend romig is. Eerdere introducties waren al op basis van avocado, pinda, cashew, amandel en soja.
  • Een lijn met roomijs van vier varianten. Of je nu houdt van chocolade, walnoot of juist wat frisser zoals aardbei, er is voor iedereen wel een smaak bij. De lijn bestaat uit de smaken: Strawberry Cheesecake met aardbeienroomijs met 7% koekdeegstukjes, roomijs met Bourbon vanille uit Madagaskar, Triple Chocolate met Belgische pure, melk en witte chocolade en Maple Walnut met ahornijs met 5% gesuikerde walnoten, en allemaal op basis van biologische weidemelk uit Nederland.
  • Het klassieke waterijs is aangevuld met drie nieuwkomers, met minimaal maar liefst 43% fruit. Bestaande uit een variant met bosvruchten, tropisch fruit en een mini fruitmix.

Anne: "We zijn echt super trots op het merk wat er nu staat, met spannende combinaties met de beste smaak. Kom ons bezoeken op stand 5-211 en ontdek het zelf."

Voor meer informatie: [email protected] en www.udea.nl 

Publicatiedatum: