Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oprichter en inspirator van Driekant

Henk Smit overleden

Op 23 februari jongstleden is Henk Smit, oprichter en inspirator van Driekant overleden. 'De herinnering aan een bijzonder mens is geboren', schreef Biologische Bakkerij Driekant uit Zutphen bij de onderstaande tekst die op de sociale kanalen geplaatst is:

We herdenken Henk als een zeer gepassioneerd en bevlogen mens. Met een groot sociaal hart en een daadkracht waar je u tegen zegt. 'Leven in verbinding' was één van zijn meest belangrijke drijfveren, aangevuld met zijn doel om een samenleving te realiseren waarbinnen iedereen naar eigen vermogen deel kan nemen aan het economische proces. 'Niemand mag ooit worden uitgesloten', zei hij vaak.

Henk Smit in zijn element, tijdens het schilderen. Het gaat bij Driekant Ambachtscentrum niet alleen om het bakkersambacht, er is ook aandacht voor kunstzinnige vorming. 

Ondanks dat Henk zich al een aantal jaren geleden terugtrok uit de dagelijkse leiding van Driekant, bleef hij altijd zeer betrokken en actief in een grote diversiteit aan prachtige maatschappelijke projecten. Zijn zoons Piet en Marijn zetten zijn werk voort.

In verband met de uitvaart zijn onze winkels/lunchrooms aan de Lange Hofstraat en de Lijmerij woensdag vanaf 11:00 uur gesloten. Op beide locaties is er gelegenheid om een condoleancekaartje te schrijven. Henk wordt in besloten kring begraven. 

Voor meer informatie: info@driekant.nl 

Publicatiedatum: