Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bakkerij Bolhuis in Jubbega staat te koop

"We zoeken iemand die ons levenswerk wil voortzetten"

Tholen - Bakkerij Bolhuis in het Friese Jubbega staat te koop. "Vanwege gezondheidsredenen staat de bakkerij te koop. We kunnen niet meer en zoeken iemand die de bakkerij wil kopen en ons levenswerk wil voortzetten", vertelt Berend Bolhuis.

Berend: "We bieden een goedlopende biologische bakkerij met marktafname ter overname aan. We hebben de bakkerij en staan op dit moment op vier markten, in Drachten, Dokkum, Leeuwarden en Frederiksoord. Het is ook nog mogelijk om dit gesplitst te verkopen aan twee partijen. Wij leven er nu met twee gezinnen van. Er is bijvoorbeeld ook ruimte voor een leefgemeenschap. En misschien is er wel een investeerder die met jonge mensen aan de slag wil gaan?", aldus Berend, die het bedrijf samen met zijn vrouw Ytje-Afke, zijn zus Jantje en zwager Hendrik runt.

Op deze foto's is het interieur van de winkel goed te zien.

De hele bakkerij, compleet met inventaris, is te koop. "De inventaris is na de coronaperiode helemaal vernieuwd. Niet alleen de bakkerij heeft een opfrisbeurt gekregen, ook machines werden vernieuwd en de winkel is voorzien van een nieuwe inrichting. Het staat er allemaal goed voor, men kan er zo in beginnen. We zijn overigens niet van plan om meteen te vertrekken. We willen graag onze kennis overdragen en degene die het overneemt begeleiden. Dit geldt zowel voor de bakkerij als voor de markten "

En beelden van de bakkerij, met Berend zelf op de foto links.

De bakkerij beschikt al sinds 1996 over het Skal-certificaat. In die tijd kregen veel supermarkten een instore bakkerij. Dus was het volgens Berend 'pompen of verzuipen' en besloten ze om het bedrijf om te schakelen naar biologisch en zich zo te onderscheiden. Berend geeft aan dat ze met diverse partijen, ook binnen de biologische sector, gesproken en overlegd hebben. Daar is helaas niks concreets uit voortgekomen.

Hendrik op de markt.

Een totaalplaatje op de markt.

Het pand in Jubbega.Voor meer informatie:
Berend Bolhuis
Bakkerij Bolhuis
J.van Damweg 25
8411 XA Jubbega
0516461312
info@eko-bakkerij-bolhuis.nl
www.bakkerbolhuis.nl