Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Brood en banket

Bakkerij Bolhuis in Jubbega dreigt per 20 december te sluiten

Gerard Hardeman, The Organic Dutch Baking School

"We leiden wereldwijd bakkers op om lokaal en biologisch te bakken"

"We hopen dat iemand ons levenswerk wil voortzetten"

Biologische bakkerij Bolhuis in Jubbega zoekt opvolger

Biologisch Desem Blond brood genomineerd voor ‘Beste Product van het Jaar’

Andrii Roizin, FarmToHome

Lokale voedselketen krijgt nieuw leven na faillissement Rechtstreex

Bio-broodbakker bakt croissants met olijvenmeel

More for Local

Europees platform wil afzetmarkt verbreden voor kleine producenten

Sallands Ambachtsbrood stopt:

"Ik hoop dat iemand het stokje overneemt"