Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: lavera Sleeping gezichtsverzorgingslijn

De behoeften van de huid zijn 's ochtends en 's avonds verschillend. Zo is er 's nachts geen blootstelling aan uv-straling of andere omgevingsfactoren. Om het meeste kunnen halen uit de nachtelijke herstelfase van de huid heeft lavera de Sleeping gezichtsverzorgingslijn ontwikkeld: een routine speciaal ontwikkeld voor de nacht.
 
Tijdens het slapen is de huid druk bezig om de sporen van de vorige dag te herstellen. De sleeping lijn van lavera maakt gebruik van de voordelen van melatonine, het slaaphormoon. Melatonine maakt niet alleen slaperig, maar werkt ook uitstekend tegen vrije radicalen. Tijdens de nachtelijke herstelfase is de huid bijzonder vatbaar voor actieve ingrediënten. De producten uit de lavera re-energizing sleeping lijn bevatten biologische druif en vitamine E, die de natuurlijke celvernieuwing ondersteunen en de teint revitaliseren. Gedurende de nacht bestrijden ze tekenen van vermoeidheid voor een uitgeruste en stralende huid in de ochtend.

Naast de al bekende re-energizing nachtcrème heeft lavera twee andere nachtverzorgingsproducten toegevoegd; de re-energizing sleeping olie elixer en re-energizing sleeping oogcrème. De sleeping olie elixer wordt als serum op de schone huid aangebracht. De sleeping oogcrème verzorgt het gevoelige gebied rond de ogen, waardoor donkere kringen, rimpels en fijne lijntjes verminderen. De sleeping oogcrème kan 's nachts ook als oogmasker gebruikt worden.

Ook bij deze nieuwe lavera producten blijft duurzaamheid uiteraard een belangrijk aandachtspunt: het potje van de re-energizing Sleeping crème en de tube van de Sleeping oogcrème zijn gemaakt van respectievelijk 73% en 57% gerecycled materiaal. Het pipetflesje van de Sleeping olie elixer is gemaakt van glas en daardoor zeer recyclebaar. Zoals altijd zijn de producten uit het Sleeping-assortiment vrij van microplastics en siliconen, evenals kunstmatige kleur-, geur- en conserveringsmiddelen.

Over de producten

Re-energizing sleeping crème
Met biologische druif en natuurlijke vitamine E
• Revitaliseert en egaliseert de teint 
• Laat de huid zacht en glad aanvoelen
Adviesprijs 50 ml: € 15,49  


 
Re-energizing sleeping olie elixer
Met biologische druif en natuurlijke vitamine E
• Extra intensieve verzorging 
• Geeft de huid meer energie zonder het te verzwaren
Adviesprijs 30 ml: € 17,99  


Re-energizing sleeping oogcrème
Met biologische druif en natuurlijke vitamine E
• Vermindert donkere kringen, expressie- en fijne lijntjes 
• Huidverzorging voor de gevoelige huid rondom de ogen
Adviesprijs 15 ml: € 16,49  

Uit liefde voor milieu en natuur
Laverana GmbH, de producent van lavera, streeft ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecyclede materialen, in belang van de natuur en het milieu. lavera is een klimaatneutraal merk en gebruikt groene stroom voor alle bedrijventerreinen. De CO2-uitstoot van het bedrijf wordt gecompenseerd door de financiering van een ClimatePartner-bosbeschermingsproject in Peru: Tombopata. Dit wordt gedaan om het Amazonegebied te beschermen.

De verpakkingen zijn klimaatneutraal door middel van klimaatcompensatie. lavera ondersteunt een klimaatpartnerproject in Kenia en dankzij de de betrokkenheid van lavera is 28 miljoen liter schoondrinkwater verstrekt. Het ziektecijfer van de inheemse bevolking is daardoor de afgelopen jaren met 41% is gedaald. 

De deodoranten van lavera zijn gecertificeerd volgens de standaarden van de non-profitorganisatie NATRUE.

Voor meer informatie: [email protected] en www.hollandpharma.nl 

Publicatiedatum: