Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jacky de Goederen, Feeling Goods:

"Deze verzorgingsproducten doen écht iets voor je huid"

Fairtrade, biologisch, geproduceerd met aandacht voor mens, dier en milieu, zuiver en zacht zijn. Feeling Goods heeft dat allemaal in haar verzorgingsproducten 'gestopt'. De producent van gezichtscrèmes selecteert uitsluitend op basis van hoogwaardige natuurlijke en biologische ingrediënten van plantenoliën, bloemen, kruidenextracten en noten. Er wordt daarnaast alleen gebruikgemaakt van natuurlijke kleur- en geurstoffen die afkomstig zijn van planten en etherische oliën.

Productlijn
In het assortiment vind je crèmes voor het gezicht, reinigingsproducten, balsems voor huid, handen en voeten en verschillende oliën, onder meer voor de baard van de man. Een aantal producten is ook heel geschikt om cadeau te geven. De verzorgingslijn is zowel voor vrouwen als mannen geschikt.

Herstellen, verzachten en verzorgen
"Onze producten smeren niet alleen fijn, maar doen ook écht iets voor je huid", vertelt Jacky de Goederen. "In onze verzorgingslijn vind je een hoog percentage aan werkzame stoffen zoals aloë vera, sheaboter, arganolie, calendula, vitamine A, E en D, kamfer, amandelolie en nog veel meer. Deze ingrediënten hydrateren, gaan rimpelvorming tegen, verzachten, reguleren het vochtgehalte van de huid, beschermen de huid, verminderen huidirritaties en werken ontstekingsremmend."

Oude wijsheid
"De oude Romeinen wisten het ook al. Als je goed voor jezelf zorgt, voel je je gezonder en energieker. Niet voor niets was er een intense badcultuur in de Romeinse tijd. De verzorgingsrituelen – inzepen, inoliën en scrubben – hadden allemaal een meditatief effect en een ontspannende werking. Hun motto was: een gezonde geest in een gezond lichaam. Feeling Goods wil deze mooie oude wijsheid graag dichter bij haar klanten brengen."

Gecertificeerd
95% van het assortiment is door EcoControl gecertificeerd en valt onder Natural Cosmetics Standards (NCS). "Dit betekent dat onze producten 100% natuurlijk zijn. Dus geen synthetische toevoegingen. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de controlerende instanties opgesteld hebben", legt Jacky uit.

In Nederland gemaakt
Op een enkel product na wordt de gehele verzorgingslijn in Nederland gemaakt. "Geen lange reistijden, dus milieuvriendelijker, dat vinden we belangrijk. Bovendien zijn de verpakkingen (deels) van gerecycled karton gemaakt en zijn allemaal recyclebaar. Voor de verzending gebruiken we biologisch afbreekbare packflow. Dat alles sluit aan op onze filosofie: gemaakt met respect voor mens, dier (dierproefvrij) en milieu."

Voor meer informatie:
Feeling Goods
[email protected]
www.feelinggoods.nl

Publicatiedatum: