Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vijf jaar succesvolle samenwerking tussen Werfzeep en Bo Weevil

Zeepziederij Werfzeep en groothandel in biologisch katoenen producten Bo Weevil werken al vijf jaar lang samen met als resultaat cadeaupakketten met wellness-producten van beide bedrijven. De cadeaupakketten waren al die tijd een succes, maar vorig jaar was er duidelijke meer interesse. Het geven van cadeaus over afstand heeft het afgelopen anderhalf jaar een enorme vlucht genomen en is niet meer weg te denken, het is voor zowel gever als ontvanger een waardevolle attentie.

"De producten van Bo Weevil, vooral de handdoeken en toilettassen, lenen zich erg goed voor een combinatie met zeep. Werfzeep komt ook uit Utrecht en echt ambachtelijk gemaakt en helemaal biologisch… Het sluit perfect aan bij Bo Weevil." Iris Komen, eigenaar van Bo Weevil, vertelt over de samenwerking met Werfzeep, die te danken is aan Gonny Jeths van Sus & So, één van de eerste klanten van Werfzeep. Zij werkte ook voor Bo Weevil en kwam met de tip om eens met Evelien van Werfzeep om de tafel te gaan.

Niet de producten zelf bindt de bedrijven, ook ethische waarden vinden beide bedrijven erg belangrijk. Kunnen de makers op een veilige manier werken, worden zij en het milieu in hun waarde gelaten, ontvangen ze een fatsoenlijk loon voor hun werk?

Gezamenlijk zijn prachtige cadeaupakketten gemaakt met (baby)handdoeken en tassen, in combinatie met zepen. Bo Weevil heeft de cadeausets vast in de collectie opgenomen. Afgelopen jaar is daar het handen-was-setje en het opfris-tasje aan toegevoegd. Die duurzame cadeaupakketten zijn verzendklaar: de gever hoeft er alleen nog een postzegel op te plakken.

Voor meer informatie of gepersonaliseerde pakketten: [email protected] ven 030 28820561

Publicatiedatum: