Bo Weevil wil zeecontainer met tassen vullen

"We hebben dé perfecte boodschappentas voor een goede prijs", antwoordt Iris Komen, eigenaar van Bo Weevil, op de vraag welk product goed loopt in de Bo Weevil-collectie. Bo Weevil is een groothandel in biologische katoenen producten en levert al tassen sinds 1990. "Die lange traditie vertaalt zich in specialistische kennis. Die kennis heeft de groothandel deze keer gebruikt om een boodschappentas te ontwikkelen samen met de leverancier in India. Waarom is het zo'n goede tas? Omdat er een berg boodschappen in past en de tas makkelijk over de schouder te dragen is."

De boodschappentas is gemaakt van stevig canvas van 100% biologisch katoen, wat GOTS-gecertificeerd is. De tas is ook heel geschikt om te bedrukken met een eigen logo. Bo Weevil werkt samen met zeefdrukkerijen in Nederland en de groothandel kan ook bedrukking regelen bij dezelfde leverancier in India.

"We werken hard om klanten te vinden om de producent in India aan de gang te houden, wat nu nóg belangrijker is in deze onzekere tijden", vertelt Iris. Covid-19 heeft India hard geraakt en daarbovenop komen nog de gestegen prijzen voor katoen en transport.

Reden voor Bo Weevil om een zeecontainer te huren en die gericht te vullen met bestellingen van klanten voor specifieke producten, zoals tassen met logo's erop geprint of labels met merknaam erin gestikt. "Door in een keer een grote hoeveelheid te bestellen, hopen we de prijs voor transport op een redelijk niveau te houden en dat is een voordeel dat werkt voor de klant, de producent en onszelf", legt Iris uit. 

Wie geïnteresseerd is, kan bestellingen plaatsen tot 17 december. Voor meer informatie kun je mailen naar info@boweevil.nl of bellen naar 030 28820561.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven