Tales of Glory lanceert Nature baby essentials

Het Belgische Tales of Glory introduceert een nieuwe babylijn. De duurzame Nature baby essentials omvat slaapzakjes, slabbetjes, tetradoeken en meer. De producten zijn van 100% biologisch katoen en hebben het GOTS-label.

Milestonedozen
De Nature baby essentials maken deel uit van het Tales of Glory levensverhaal waarin baby en kleuter milestonedozen centraal staan. Het bewaren en vastleggen van waardevolle momenten lukt het best samen met emotie. En dat kan met de milestonedozen die in hun eenvoud en puurheid passen in elk interieur. Eens de herinneringen verzameld, vormen de dozen het meest duurzame geschenk dat je later aan je kind meegeeft. Levenslang verhalen sprokkelen van het eerste babypakje, knuffeltje en echofoto’s tot de eerste liefdesbrief …

"Met deze dozen vol herinneringen uit het verleden schrijf je zo het verhaal van je eigen leven. En de Tales of Glory Nature essentials? Ja, daar groeien ze uit. Maar geluk zit ‘m ook hier in de herinnering. Hou zeker wat bij voor een familiefeest 20 jaar later want: 'Och, kijk hier, hoe klein je was!' De milestonedozen van Tales of Glory zijn hiervoor ideaal", aldus Sonia Pypaert, zaakvoerster van Tales of Glory. "Het uitgangspunt van Tales of Glory is een oprecht mooi én eerlijk product te creëren dat zowel duurzaamheid als esthetiek ademt."

Kleine voetafdruk
"Nature, dat staat voor natuurlijke materialen, ontwerp van eigen bodem, eerlijke en kleinschalige productie in Europa en vakmanschap met een hart voor onze planeet. Dat voel je, ook in je hart. Wij selecteren met heel grote zorg onze producten op vlak van duurzaamheid. Daarvoor zetten we voet aan wal bij al onze partners en screenen we zowel hun werkproces als hun transportmethodes. Duurzaamheid staat bij Tales of Glory voorop met het oog op een veel gezondere en natuurlijkere wereld, voor de kinderen van onze kinderen, voor de kleinkinderen van onze kleinkinderen."

De complete Tales of Glory collectie is te verkrijgen op de website van Tales of Glory (www.talesofglory.be), bij the baby’s corner in Nazareth  (www.thebabyscorner.be) en op het online mamaplatform Onder mama’s (www.ondermamas.be).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.