Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Shangri-la van Amanprana: een puur en natuurlijk anti-aging serum

Verouderen doen we allemaal en op termijn wil iedereen iets doen aan die rimpeltjes, grauwe huid en pigmentvlekken. De manier waarop de huid veroudert, wordt grotendeels bepaald door je levensstijl en hoe je je huid verzorgt. Shangri-la van Amanprana is een 100% biologisch en natuurlijk anti-aging serum. Deze pure gezichtsverzorging is het antwoord voor wie zijn huid op een goede en natuurlijke manier wil onderhouden en wat wil doen voor een zichtbaar jongere huid.

Het is ondertussen voldoende bewezen dat hetgeen we op de huid aanbrengen, ook in de huid dringt en dat bepaalde inhoudsstoffen in het hele lichaam terechtkomen via de bloedbaan en het lymfesysteem. Amanprana is van mening dat 'al wat je niet kan eten, gebruik je niet op de huid'. Daarom heeft Amanprana Shangri-la ontwikkeld: 100% olie-extracten van planten, vruchten en kruiden en 0% chemische stoffen.

Shangri La is oorspronkelijk gemaakt voor de delicate oogcontouren, maar wordt doorgaans voor het hele gezicht, hals en decolleté gebruikt. Het is een diep werkend serum dat alle huidlagen versterkt door haar kleine moleculaire structuur van de etherische oliën.

Shangri La helpt de huid elastisch te houden door haar te voorzien van gezonde vetzuren uit planten-, vruchten- en kruidenextracten. Shangri La is super geconcentreerd, zit boordevol antioxidanten en bevat 100% actieve nutriënten zonder één druppel water.

Shangri La voedt en beschermt de huid en belast ze niet. De huid kan zich herstellen en verjongen.

Amanprana Shangri-la is verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels of online via www.amanvida.eu.

Voor meer informatie:
Tim Spek
Amanprana
Brechtsebaan 42 unit 70
2900 Schoten (België)
+31 (0)6 24712166
tim.spek@noble-house.tk 
www.amanprana.eu 

Publicatiedatum: