Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio-gecertificeerde natuurlijke cosmetica voor baby's en volwassenen

Nieuw bij Amanvida: premium verzorgingslijn Naturalsophy

Het merk Naturalsophy is nieuw bij Amanvida, online bio-groothandel voor zakelijk en particulier. "Het is geen geheim dat een goede verzorging van de huid van je baby een uitdaging kan zijn. Moeders willen alleen het beste voor baby's, maar het kan moeilijk zijn om precies te weten wat er in babyverzorgingsproducten zit. Welke babyverzorgingsproducten zijn het beste? Met Naturalsophy hoeven uw klanten zich geen zorgen meer te maken!", aldus Aaltje van der Zee namens Amanvida.

Wat is het verhaal achter Naturalsophy?
Sijiao's dochtertje was nog maar 6 maanden oud toen ze van de kinderarts al een cortisonezalf kreeg voor haar eczeem. Plots besefte ze dat het eczeem er gekomen was door de standaard babyverzorgingsproducten die ze tot dan toe had gebruikt. Haar moedergevoel protesteerde bij de synthetische parfums en stoffen die ze op de etiketten zag staan en die ze ongewild op haar baby's huid had gesmeerd. Met haar jarenlange ervaring als ecotrofologist/voedingsspecialist en de hulp van wetenschappers en aromatherapeuten ontwikkelde ze Naturalsophy (afgeleid van Natural Philosophy). Simpele maar pure babyolie en -crème op basis van natuurlijke biologische ingrediënten

Waarom babyverzorgingsproducten kiezen van Naturalsophy?

  • Bevat geen alcohol, siliconen, parabenen, minerale oliën, paraffines, PEG's of synthetische geurstoffen.
  • De beste natuurlijke bescherming die je de huid van je baby of die van jezelf kan geven.
  • Gecertificeerd en geproduceerd volgens de Natural Cosmetics Standard for Organic Quality, een hele strikte regelgeving voor biologische verzorgingsproducten.
  • Getest door onafhankelijke dermatologische testcentra voor de gevoelige huid.
  • Verpakkingen met een pure biologische uitstraling en volledig recycleerbaar of herbruikbaar.

Waarom is natuurlijke huidverzorging zo belangrijk?
"Een babyhuid is enorm gevoelig. Ze is vijf keer dunner dan die van volwassenen, nog in volle ontwikkeling en heeft nog geen goede beschermingslaag. Hierdoor kunnen vervuilende stoffen makkelijker binnendringen in de babyhuid. Het resultaat is dat deze uitdroogt en vatbaarder is voor irritatie en ontstekingen."

"Onze huid is ons grootste orgaan, beschermt ons tegen allerhande weersomstandigheden en reguleert onze lichaamstemperatuur. Het is dus echt wel belangrijk om ze goed te verzorgen. Maar 80% van de gangbare huidverzorging slaagt hier niet in. Ze bevatten vaak. en soms heel veel, synthetische of vervuilende ingrediënten of toxines die er juist voor zorgen dat de huid uitdroogt en geïrriteerd raakt. Naturalsophy is zo samengesteld dat zijn oliën en crèmes de huid beschermen, maar ook verzorgen en versterken."

Naturalsophy is verkrijgbaar bij Amanvida, de online bio-groothandel voor zakelijk en particulier.

Door een B2B-account aan te maken kunnen geïnteresseerden via Amanvida meteen gebruik maken van de maandelijkse promoties en wederverkoop kortingen. Voor meer informatie: [email protected] en Amanvida Zakelijk.  
 
Ook als particulier kan u terecht op de website van Amanvida.eu (online groothandel en webwinkel. Vandaag besteld, morgen geleverd).

Publicatiedatum: