Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meer bio-snackopties bij Gimsel

Tholen - Gimsel verkoopt vanaf nu ook Bertyn snacks vanuit de diepvries. "Ik heb vorige week het schap ingericht en deze week starten we met een introductieactie. Gimsel is een trouwe klant van Bertyn, ze verkopen al jaren onze seitan. Nu hebben ze dus ook onze kroketten en bitterballen opgenomen. Hiermee zijn we zelfstandig gegroeid tot 16 verkooppunten", vertelt Tim Spek namens Bertyn.

Het gamma 'Bertyn Snack' werd in maart van dit jaar geïntroduceerd. Tim omschreef het toen als 'Comfortvoeding op z'n best'. "Het gaat om luxe bitterballen en kroketten. Deze handgerolde snacks van spelt hebben een unieke smaak door het gebruik van verse bouillon van 10 groenten en kruiden. Ook hebben ze een krokante, robuuste korst van speltmeel."

Roosmarijn Saat bevestigt vanuit de Rotterdamse bio-supermarkt Gimsel dat zij deze week een actie hebben met de snacks van Bertyn. Waarom hebben zij ervoor gekozen om deze producten op te nemen? Roosmarijn: "We kennen Bertyn al van de goede kwaliteit biologische seitan die ze maken, dus toen ze deze nieuwe snacks introduceerden waren we nieuwsgierig naar de smaak en de structuur. Na een gezellige proeverij op een vrijdagmiddag, waren we enthousiast. Mooi krokant, lekkere vulling en goed op smaak. Het zijn niet zomaar snacks, maar borrelhapjes met pure ingrediënten waarmee je elke borrel feestelijk maakt. Er is goed gekeken naar het gebruik van ingrediënten en daar worden we bij Gimsel altijd blij van."


Van links naar rechts de bitterballen en kroketten - oesterzwam, bitterballen Groenten, croquet Groenten, de mini croquet (gevuld met Jerseykaas). En geheel rechts de Jerseykaas-kroketten.

Ze vertelt dat de verpakking hen ook erg aanspreekt. "Er is nog niet veel aanbod in dit diepvriessegment, dus de ruimte was zo gemaakt. Ter introductie zijn de producten deze week meteen in de aanbieding bij Gimsel."

Voor meer informatie:
Tim Spek
Bertyn
06 24712166
[email protected] 
www.bertyn.eu 

Roosmarijn Saat
Gimsel in de Groene Passage
Mariniersweg 9-31
3011 NB Rotterdam
[email protected] 
www.gimselrotterdam.nl