Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dixap introduceert biologische fruitijsjes

Covelt Dixap, bekend van de diksappen, vult haar assortiment aan met biologische Dixap IJsjes. De smaken Appel-Peer-Banaan zijn vanaf nu verkrijgbaar in het kinderschap van Jumbo. 

De kids kunnen deze zomerdagen heerlijk afkoelen met de Dixap IJsjes. De ijsjes in de vorm van sticks zijn geschikt om thuis zelf in te vriezen. Er zijn geen suikers toegevoegd en geen conserveringsmiddelen; ze zijn gemaakt van 100% fruit en in één fruitijsje zitten slechts 27 kilocalorieën. Voor de ijsjes zijn biologisch geteelde appelen, peren en bananen gebruikt. De Dixap ijsjes worden gemaakt van puur fruitpuree en fruitconcentraat.

Na een succesvolle introductie van de biologische groente diksappen aan het begin van die jaar heeft Covelt Dixap nu het volgende biologische product uitgebracht. "IJsjes zijn voor ons natuurlijk een compleet nieuwe categorie", zegt eigenaresse Ellen de Kimpe, "maar het is gelukt om ook deze ijsjes te maken volgens het Dixap-principe: fruit en verder nix. Daar zijn we heel erg trots op. Maar bovendien zijn ze gewoon echt heel lekker! Onze kids zijn al echte fans en we hebben er alle vertrouwen in dat deze fruitijsjes de hit van deze zomer worden."

Fransje en Ellen de Kimpe

Dixap fruitijsjes worden per 10 stuks verkocht en liggen in het kinderschap bij de Jumbo.

Voor meer informatie:
Covelt Dixap
+31 (0)492 53 38 53
[email protected]
www.dixap.nl/fruitijsjes

Publicatiedatum: