Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Biologische cold drip coffee

In deze lenteweek die zomers aanvoelde, lanceerde Peeze een biologische Cold Drip Coffee. Een verkoelende koffie voor de zomer.

Cold Drip Coffee wordt ook wel Dutch Coffee genoemd wordt. Het is een klassieke manier van koffie zetten die stamt uit de VOC-tijd. De koffie wordt door deze methode langer houdbaar en werkte vroeger als verkoeling voor zeelui.

De Cold Drip methode is niet de snelste manier om een kopje koffie te zetten. Tijdens het 18 uur durende proces druppelt ijskoud water op de vers gemalen koffie. Wel heeft elk druppeltje hierdoor een maximaal vermogen om smaak op te nemen. Dat resulteert in een intense koffiesmaak.

Peeze Cold Drip Coffee is gemaakt van Bean Impact Espresso koffiebonen. Deze biologische en Fairtrade gecertificeerde single origin koffie is afkomstig uit Peru en verbouwd door Yanesha Indianen. 

Peeze adviseert de Cold Drip Coffee koud, eventueel met ijsblokjes, tonic of een scheutje gin te drinken en deelt ook enkele recepten.

Voor meer informatie:
Peeze
026 – 362 24 22
info@peeze.nl
www.peeze.nl

Publicatiedatum: