Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
TerraSana introduceert ijslolly's

"Het zelf maken van de natuurlijke aroma's kostte jaren"

TerraSana heeft onlangs haar nieuwe ijslolly's op de markt gebracht. "Het was nog even spannend of de ijsjes deze zomer al helemaal naar ons zin zouden zijn. We hebben de hele winter door geproefd en het recept verbeterd, tot we 100% blij waren", vertelt Ingrid Duifhuizen namens het in Leimuiden gevestigde TerraSana. De Fruity Ice Pops zijn gemaakt van 100% fruit(concentraat). "Dit maakt ze heerlijk zoet, maar dan wél de verstandigste keuze."

IJs met alleen fruitsuikers
Bij TerraSana gaan ze voor zo puur mogelijk: "Hoe puurder, hoe lekkerder, vinden wij. Daarom maken we onze nieuwe ijsjes van 100% fruit en fruitconcentraat. Zo kun je zonder na te denken die lekkere frisse snack uit de vriezer pakken als het heet is, én heb je altijd een lekkere ijslolly voor je kinderen in huis. Guilt-free snacken is toch heerlijk."

Vijf smaken
Elk pak bevat in totaal 10 ijsjes in 5 verschillende smaken (van elke smaak zitten er 2 in het doosje):

  • Kers
  • Citroen
  • Peer
  • Perzik
  • Framboos

Het recept van Fruity Ice Pops is speciaal voor TerraSana ontwikkeld. Philip was één van de mensen die bij de ontwikkeling betrokken was. Hij geeft aan dat het twee jaar duurde om deze ijslolly's te maken. "We maakten de natuurlijke aroma's helemaal zelf en dat kostte jaren. We gingen voor de perfecte receptuur. Over de kwaliteit van het product en de smaak valt niet te twisten bij TerraSana. We hebben veel tastings gehad, en veel smaken geprobeerd. Tot iedereen het erover eens was: Yes! Dit is het, niets meer aan doen!"

Ingrid vervolgt: "Er zit dus echte peer, citroen, framboos, perzik en kers in de Fruity Ice Pops. En door de smaakkunstenaar die het recept voor ons ontwikkelde proef je dat ook. De ijsjes hebben een handig formaatje van 40 milliliter per ijsje en ze bevatten slechts 21 kcal per ijsje. De ideale zomersnack dus en ook heel lekker om uit te delen."  

De vrieslolly's zijn verkrijgbaar bij onder meer Ekoplaza, Puur Mieke en vele andere webshops.

Voor meer informatie: [email protected] en www.terrasana.nl