Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BATU in blik

De suikervrije bio-kombucha BATU is vanaf deze week ook te koop in blik. Blik is duurzaam, het drinkt lekker weg en het is gemakkelijk om mee te nemen. BATU is koud het lekkerst, dus zet ze thuis in de koelkast voordat je op avontuur gaat. 

BATU
BATU is traag gefermenteerde kombucha. Dat begint met sencha thee, een groene thee die een beetje naar citrusfruit smaakt. De thee wordt samen met rietsuiker, gist en bacteriën gefermenteerd in een open kuip tot alle suiker zich heeft omgezet in frisse zuren en smaakaroma’s. Dertig dagen duurt dat ongeveer. Daarna voegt BATU nieuwe thee, vers sap en kruiden toe en krijgt de kombucha zeven dagen rust om op smaak te komen. Trage fermentatie kost tijd en aandacht, maar het is een goede natuurlijke manier om suikervrije kombucha te maken. Ter vergelijk: de gemiddelde kombucha in Nederland bevat vier suikerklontjes. Nergens voor nodig volgens de producent van BATU.

BATU in blik is er in drie smaken: Passion Fruit & Hop, Ginger & Lemon en Lime & Mint. 

Nu te koop bij diverse horecazaken in Nederland en in de BATU-webshop.

330 ml voor € 2,29

Voor meer informatie: www.batukombucha.com

Publicatiedatum: