Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hij vertelde dat hij fan is van biologisch"

Sabreren bio-cava blijkt koud kunstje voor Marco Borsato

Tholen - Marco Borsato, Rolf Sanchez en John Ewbank verschenen afgelopen zaterdag als verrassing op verschillende terrassen in Oost-Nederland. Zo ook bij café Camelot in Zutphen. Daar schonken de artiesten biologische cava in voor de gasten om te vieren dat de cafés weer open mogen. Marco Borsato bleek opvallend goed te zijn in het sabreren van de flessen cava.

Natasja van Dijk vertelt namens Neleman: "We werken heel nauw samen met eigenaar Remy Koppel van café Camelot. Gaandeweg heeft deze plaatsgenoot steeds meer van onze bio-wijnen opgenomen. Er staan altijd Neleman wijnvaten op het terras en het personeel draagt shirtjes met ons logo er op. Toen Derrick gevraagd werd om voor biologische cava te zorgen, twijfelde hij geen moment." Ze geeft aan dat de actie heel goed geregeld was. "Het moest allemaal geheim blijven, zodat er geen grote groep mensen op de actie af zou komen. Dat is gelukt."

Derrick heft het glas met Marco Borsato.

Marco Borsato liet in Zutphen zien de kunst van het sabreren uitstekend onder de knie te hebben, zo geeft Natasja aan. "Hij ging maar door en deed het echt heel netjes. Erg knap, want goed sabreren is echt een kunst." Derrick sprak gedurende de actie ook nog even met Marco en hief het glas. "Hij vertelde dat hij fan is van biologisch en vaak in Valencia geweest is. Daar komen onze wijnen vandaan."

John Ewbank met een dienblad vol biologische cava.

Voor meer informatie:
Neleman HQ
Berkelkade 14 a-b
7201 JE Zutphen
+31 (0)6 42310127
natasja@neleman.es 
www.neleman.org