Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw: Vegan Choco Hazelnoot en Koffie Chocodip

'Team Roomijs' breidt uit

The NICE Company lanceert twee nieuwe roomijsjes: Vegan Choco Hazelnoot en Koffie Chocodip. 100% biologisch, en met liefde en respect voor mens en natuur gemaakt in Friesland. Dat is dus NICE: ijsjes om zorgeloos van te genieten.Team Roomijs
Vorig jaar maakte NICE voor het eerst romige klassiekers op een stokje. Stracciatella en Aardbeien met slagroom werden een enorm succes, en dus is het deze zomer tijd voor uitbreiding van Team Roomijs. Roomijsjes kunnen namelijk altijd en overal. Ook als het geen zomer is of als de zon niet schijnt. Dit zijn ze geworden: een vegan en een choco-dip.

Vegan Choco Hazelnoot is een hazelnoot-bom met dubbele chocolade. Romig en toch 100% plantaardig. Het ijs is gemaakt van zelfgemaakte hazelnootmelk en extra hazelnootstukjes. De biologische cacaoboter (waar ook witte chocolade van wordt gemaakt) en pure chocolade zorgen voor een dubbele dosis chocolade. Perfect planet-proof comfort food.

De Vegan Choco Hazelnoot

Koffie Chocodip is dubbel geluk op een stokje. De biologische koffie komt uit Tanzania (Oxfam Fairtrade), de volle melk en room uit Nationaal Park de Weerribben in Overijssel en de echte vanille -zie je de spikkeltjes?- komt uit Madagaskar. De chocodip is van pure bio-chocolade. Koffie Chocodip is een echt volwassenen-ijsje: lekker zoet met een spannende kick.

De Koffie Chocodip

Natuurlijke ijsjes
The NICE Company maakt sinds 2013 ijsjes zoals je thuis ook zou doen. Geen suikerbommen vol poeders en geur- kleur- en smaakstoffen dus, maar smaakvolle natuurlijke ijsjes van rijpe peren en aardbeien, goede chocolade, zelfgemaakte plantaardige melk en de beste volle room. Alle ingrediënten zijn biologisch en zoveel mogelijk lokaal.

Op de achterkant staat in grote duidelijke letters wat er precies in zit. NICE maakt haar houten herbruikbare smaakborden in een sociale werkplaats en werkt aan verpakkingen van bio-folie. De ijsjesfabriek in Friesland loopt op zonne-energie.Te koop voor thuis en onderweg
Vegan Choco Hazelnoot is, net als de NICE klassieker Framboos Hibiscus, ook te koop in een doosje voor thuis met drie ijsjes op een stokje. Vanaf mei zijn er ook twee nieuwe family packs met mini's: Stracciatella en Aardbeien met slagroom. Mini's zijn wat kleiner (45ml), en dat is perfect voor kinderen of kleinere ijsjestrek. Deze multipacks koop je in natuurvoedings- en biowinkels in heel Nederland en België. Crisp en Picnic bezorgen ze bij je thuis.

De losse NICE ijsjes koop je in de leukste horecagelegenheden. Op plekken zoals kindercafés, familieterrasjes, speeltuinen, musea en dierentuinen in heel Nederland en België.

Voor meer informatie: sales@thenicecompany.nl en www.thenicecompany.nl 

Publicatiedatum: