Krachtpatsers uit de natuur dragen bij aan weerstand veestapel

Als de weerstand goed is, is het dier minder vatbaar en kan het eventuele ziektes zelf overwinnen. Deze gedachte van zelfgenezingskracht van het lichaam speelt een grote rol bij de producten van VITALstyle, voorheen bekend als ECOstyle. "Het gebruik van natuurlijke middelen, bij voorkeur in een vroegtijdig stadium, ondersteunt de stofwisseling en weerstand van het dier. Dit verkleint het risico op het aandoeningen en curatieve behandelingen. Dat maakt onze producten uitermate geschikt voor de biologische sector", zegt Gatske Schram.

De aanvullende diervoeders en diergeneesmiddelen die zijn toegestaan in de biologische sector, zijn te herkennen aan het BIO logo.

Krachtpatsers uit de natuur
Al meer dan 50 jaar ontwikkelt VITALstyle ecologisch verantwoorde producten met de kracht van de natuur als kennisbron. Wie een betere wereld wil, moet daarvoor zelf initiatief nemen. Dat is de gedachte waarmee VITALstyle al in 1967 als eerste begon met het ontwikkelen van ecologisch verantwoorde producten, veilig voor milieu en gezondheid. "We zoeken voortdurend naar nieuwe natuurlijke oplossingen en alternatieven voor chemische producten. Hiermee wordt het steeds gemakkelijker om verantwoorde keuzes te maken. Een betere wereld is namelijk niet ver weg. We zitten er middenin. Daarom gebruiken wij effectieve krachtpatsers vanuit de natuur, die stuk voor stuk allemaal een bijdrage leveren aan de weerstand van de veestapel."

Bewustwording
"Mensen worden steeds bewuster van de voordelen van natuurlijke producten en de positieve effecten hiervan. Het grote voordeel van natuurlijke producten is dat ze geen bijwerkingen veroorzaken of nadelige gevolgen, zoals resistentieontwikkeling, hebben. Bovendien is de wachttijd voor melk en vlees nul dagen bij gebruik van onze natuurlijke diergeneesmiddelen."

Verkrijgbaarheid
De producten van VITALstyle zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten en webshops in heel Nederland. Naast producten voor de melkveehouderij en vleeskalversector is VITALstyle er ook voor honden, katten, paarden en geiten. Een actueel overzicht van de verkooppunten is op de website te vinden. Regelmatig geeft VITALstyle seminars, lezingen of infoavonden bij deze verkooppunten of studieclubs, ook digitaal.

Voor meer informatie:
VITALstyle
0516  433 131
info@vitalstyle.nl
www.vitalstyle.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven