Organic Food Iberia & Eco Living Iberia uitgesteld tot september 2021

Organic Food Iberia en Eco Living Iberia is verplaatst naar september van dit jaar. Eerder verschoof de beurs in Madrid al naar juni, nu kondigen beursorganisaties Diversified Communications en IFEMA, Feria de Madrid, dat de beurs verder is verschoven naar 8 en 9 september. 

Portfoliodirecteur Vicky Holman zegt: "Hoewel er positieve signalen zijn dat grootschalige evenementen in de komende maanden weer op gang kunnen komen, hebben we nog steeds het gevoel dat juni misschien te vroeg is om Organic Food Iberia en Eco Living Iberia uit te voeren. We willen een tweede editie van de show leveren die zo veilig en succesvol mogelijk is en met het recente nieuws over vaccins en sneltesten voelt september als het juiste moment om dat te doen. We hebben de industrie geraadpleegd en hard gewerkt met onze partners, IFEMA Feria de Madrid, om in het najaar data veilig te stellen die niet botsen met andere grote evenementen en shows binnen onze sector. We zijn teleurgesteld dat we niet in staat zijn om iedereen zo snel als we hadden gehoopt bij elkaar te brengen. Maar we zijn vastbesloten om later dit jaar een evenement te organiseren dat de sector de meest effectieve mogelijkheden biedt voor netwerken, onderwijs, ontdekking en interactie - en we zijn ervan overtuigd dat de verhuizing naar september betekent dat we in staat zullen zijn om terug te keren met de best mogelijke show".

Projectdirecteur Susana Andrés Omella: "De groeiende belangstelling voor biologische, duurzame en ethische producten, zelfs in deze uitdagende tijden, is ongelooflijk positief. Nu de industrie bloeit, weten we dat Organic Food Iberia en Eco Living Iberia belangrijker dan ooit zijn om die groei te vieren en er een bijdrage aan te leveren. Ondanks de moeilijke omstandigheden zijn we overweldigd door de voortdurende steun van de sector."

Volgens Eduardo López-Puertas, General Manager van IFEMA, worden de faciliteiten voorbereid met de nieuwste technologie op het gebied van veiligheids- en bezettingscontrolesystemen, op basis van de criteria die zijn vastgesteld door de gezondheidsautoriteiten en de belangrijkste internationale overheidsinstellingen en brancheorganisaties. "Dit zodat we bezoekers en exposanten van Organic Food Iberia en Eco Living Iberia met de grootst mogelijke veiligheid kunnen verwelkomen en garanderen dat commerciële activiteiten effectief kunnen blijven plaatsvinden".

Organic Food Iberia en Eco Living Iberia vinden plaats op 8-9 september 2021 in hal 8 bij IFEMA - Feria de Madrid.

Voor meer informatie www.organicfoodiberia.com en www.ecolivingiberia.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven